Οι Τίμπεργουλβς έστειλαν τους Σανς για... διακοπές, ισοφάρισαν οι Κλίπερς
i

@Photo by Christian Petersen/Getty Images

Οι Τίμπεργουλβς έστειλαν τους Σανς για... διακοπές, ισοφάρισαν οι Κλίπερς

Χρήστος Τσάλτας 08:58 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 15.05.2024

Ο Άντονι Έντουαρντς μέτρησε 40 πόντους και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πήραν.... σκούπα, κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, την ώρα που οι Λος Άντζελες Κλίπερς έδειξαν χαρακτήρα και πανηγύρισαν «διπλό» στην έδρα των Ντάλας Μάβερικς

Η πρώτη ομάδα που πανηγύρισε πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs του ΝΒΑ, σε Ανατολή και Δύση, έγινε γνωστή, με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς να «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους για τον δεύτερο γύρο και να περιμένουν αντίπαλο.

Ο Άντονι Έντουαρντς είχε κέφια για ακόμα μια φορά. Το κοντέρ έγραψε 40 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Ant να κάνει τα πάντα στο παρκέ και να μην δείχνει... έλεος στην άμυνα της ομάδας του Φρανγκ Βόγκελ. Την ίδια ώρα οι Σανς περίμεναν τα πάντα από τον Ντέβιν Μπούκερ, που μέτρησε 49 πόντους και 6 ασίστ, όμως η εμφάνιση του Book δεν ήταν αρκετή, με τους «ήλιους» να αποχαιρετούν πρόωρα και με τον πλέον απογοητευτικό τρόπο μια σεζόν γεμάτη προσδοκίες και βλέψεις.

Την ίδια ώρα στο Ντάλας, οι Λος Άντζελες Κλίπερς έδειξαν πως έχουν ακόμα σφυγμό και δεν μπορεί να τους ξεγράψει κανένας. Ο Καουάι Λέοναρντ δεν αγωνίστηκε, όμως ο Πολ Τζορτζ ήταν ορεξάτος και με 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ πήρε την ομάδα στις πλάτες του, έχοντας βοήθειες από τον Τζέιμς Χάρντεν, που πρόσθεσε 33 πόντους και 7 ασίστ.

Η ομάδα του Τάιρον Λου ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2, με την επικράτηση στο Τέξας, σε ένα παιχνίδι που ο Κάιρι Ίρβινγκ μέτρησε 40 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ το triple double του Λούκα Ντόντσιτς (29 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ) δεν αρκούσε για να αλλάξει την ροή του αγώνα.