Με μία Chevrolet του 1968 κυκλοφορεί στα... Playoffs ο Λούκα Ντόντσιτς (vid)

Με μία Chevrolet του 1968 κυκλοφορεί στα... Playoffs ο Λούκα Ντόντσιτς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 21:49 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 28.04.2024

O Λούκα Ντόντσιτς στο πρώτο εντός έδρας ματς των Ντάλας Μάβερικς εμφανίστηκε στο γήπεδο με μία πολύχρωμη Chevrolet Camaro, μοντέλο του 1968 και με το λογότυπο του δικό το και της Jordan Brand πάνω της.

Δεν είναι από τις κλασσικές περιπτώσεις σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει το δικό του στυλ, μία ευρωπαϊκή διαύγεια και στο παιχνίδι του, αλλά και στη γενικότερη παρουσία του. Δεν του αρέσει συνήθως να προκαλεί επιδεικνύοντας λούσα και χρυσαφικά, αλλά με τα αμάξια έχει ένα πάθος παραπάνω. Λίγο υπερβολικό θα μπορούσε να πει κανείς.

Συνήθως κυκλοφορεί με ένα... τετράτροχο τέρας, που κάνει αίσθηση σε ολόκληρο το Ντάλας. Τώρα, όμως, που αγωνίζεται με τους Μάβερικς στα Playoffs, κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, διάλεξε ένα άλλο αυτοκίνητο για να οδηγήσει μέχρι το American Airlines Center.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν φάνηκε... χαρούμενος με την έκπληξη των Νάγκετς (vid)
NBA

20:24 - 27.04.2024

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν φάνηκε... χαρούμενος με την έκπληξη των Νάγκετς (vid)

Οι Ντένβερ Νάγκετς έστησαν στους διαδρόμους του γηπέδου μία τεράστια πλαστική κούκλα με τα χαρακτηριστικά του Τζαμάλ Μάρεϊ κι όταν εκείνος την είδε μπροστά του, περισσότερο εκνευρίστηκε παρά χάρηκε!

Από μακριά έκανε... μπαμ! Το ροζ-μπλε όχημα συγκέντρωσε τα βλέμματα από την πρώτη στρπφή κι όταν πλησίασε ο εντυπωσιασμός μεγάλωσε. Ήταν μια Chevrolet Camaro του 1968, ένα συλλεκτικό μοντέλο, που ήταν κομμένο και ραμμένο στα γούστα και στα χαρακτηριστικά του Ντόντσιτς.

Στην πλαϊνή πόρτα είχε το Νο 77, που αντιστοιχεί στη φανέλα του με τους Καουμπόηδες, ενώ πίσω στο καπό, αντί για το σήμα της εταιρίας αυτοκινήτων, είχε το λογότυπο του Μάικλ Τζόρνταν. Όχι γιατί είναι ο αγαπημένος παίκτης του Ντόντσιτς (έχει εκδηλώσει την προτίμησή του στον ΛεΜπρόν Τζέιμς), αλλά γιατί ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς είναι ο... συνεργάτης του. Φοράει ρούχα και παπούτσια της Jordan Brand και κουβαλάει πάνω του συνεχώς το χαρακτηριστικό σήμα της εταιρείας.

Οι Ντάλας Μάβερικς με τον Σλοβένο να κάνει πάταγο, αλλά και τον Κάιρι Ίρβινγκ να είναι εξαιρετικός, προηγούνται με 2-1 των Κλίπερς στον πρώτο γύρο της post season στη Δύση, έχουν πάρει το πλεονέκτημα έδρας και έχουν στο πρόγραμμα άλλο ένα εντός έδρας ματς το βράδυ της Κυριακής (28/4, 22:30), πριν επιστρέψουν στην Καλιφόρνια για ένα πέμπτο.