Ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν φάνηκε... χαρούμενος με την έκπληξη των Νάγκετς (vid)

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν φάνηκε... χαρούμενος με την έκπληξη των Νάγκετς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 20:24 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 27.04.2024

Οι Ντένβερ Νάγκετς έστησαν στους διαδρόμους του γηπέδου μία τεράστια πλαστική κούκλα με τα χαρακτηριστικά του Τζαμάλ Μάρεϊ κι όταν εκείνος την είδε μπροστά του, περισσότερο εκνευρίστηκε παρά χάρηκε!

Βαδίζοντας προς τα αποδυτήρια, ο Τζαμάλ Μάρεϊ ήρθε αντιμέτωπος με τον... εαυτό του. Κάποιος από τους Νάγκετς, έχοντας την πρόθεση να τον τιμήσει για την παρουσία του στην ομάδα και για την προσφορά του, τοποθέτησε σε μία γωνία ένα ομοίωμά του. Μία τεράστια Bubble Head κούκλα, από αυτές που το κεφάλι κουνιέται όταν κανείς το αγγίζει.

Ο σταρ του Ντένβερ πάντως, αρχικά την αγνόησε και όταν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, «στραβοκοίταξε» την κάμερα που βιντεοσκοπούσε τις αντιδράσεις και αποχώρησε χωρίς να φαίνεται ενθουσιασμένος με την πρωτοβουλία.

Τα αδέλφια Γιόκιτς τσακώθηκαν με φίλαθλο των Λέικερς, ο Στραχίνια μοίρασε... μπουκέτα και το ΝΒΑ μελετά την υπόθεση! (vid)
NBA

14:28 - 24.04.2024

Τα αδέλφια Γιόκιτς τσακώθηκαν με φίλαθλο των Λέικερς, ο Στραχίνια μοίρασε... μπουκέτα και το ΝΒΑ μελετά την υπόθεση! (vid)

Την ώρα που οι Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς έκαναν το come back στο δεύτερο ματς με τους Λέικερς, τα αδέλφια του Σέρβου τσακώνονταν στην κερκίδα της Crypto Arena και μάλιστα ο μεγάλος αδελφός έριξε ένα πυγμαχικό κροσέ σε φίλαθλο των καλιφορνέζων.

Αντίθετα οι συμπαίκτες του είχαν πιο θερμές αντιδράσεις. Ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ πέρασε πρώτος και την έκανε να λειτουργήσει, ενώ ο Κρίστιαν Μπρον αγκάλιασε τον... άψυχο Μάρεϊ, τον χάιδεψε, ενώ το ίδιο έκανε ο Άαρον Γκόρντον και λίγο αργότερα ο ΝτιΑντρέ Τζόρνταν του έριξε ένα χαστούκι.

Ο Νίκολα Γιόκιτς μόλις είδε την κούκλα ξαφνιάστηκε. Σχεδόν τρόμαξε και κάτι είπε στα σέρβικα και αποχώρησε...

Στο μεταξύ, οι Σβόλοι, που είναι και οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, στον πρώτο γύρο των Playoffs αντιμετωπίζουν τους Λος Άντζελες Λέικερς και μετά τις δύο πρώτες εντός έδρας νίκες του, επικράτησαν και στην πόλη των Αγγέλων. Προηγούνται με 3-0 και χρειάζονται άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα και να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο και να στείλουν τους Λιμνάνθρωπους του ΛεΜπρόν Τζέιμς για... διακοπές.

Το Game 4 στην Crypto Arena του Λ.Α. θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4, 03:30).