Ο Νάγκετς και ο Γιόκιτς στέλνουν για... διακοπές τους Λέικερς από τον Απρίλη - Νίκησαν και στο Λ.Α. και έκαναν το 3-0 (vids)
i

© photo by AAron Ontiveroz / Getty Images / Ideal Images

Ο Νάγκετς και ο Γιόκιτς στέλνουν για... διακοπές τους Λέικερς από τον Απρίλη - Νίκησαν και στο Λ.Α. και έκαναν το 3-0 (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:42 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 26.04.2024

Στο Λος Άντζελες οι Ντένβερ Νάγκετς θύμισαν σε όλο το ΝΒΑ ποιοι είναι οι πρωταθλητές. Νίκησαν τους Λέικερς του ΛεΜπρόν με τρεις παίκτες να κάνουν double double (Γιόκιτς, Γκόρντον, Πόρτερ Τζ.) και πλέον οι Καλιφορνέζοι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό από τα Playoffs.

Στο Ντένβερ έχασαν και δύο παιχνίδια, αλλά επιστρέφοντας στο Λ.Α. οι Λέικερς σκόπευαν να αμφισβητήσουν τους πρωταθλητές Νάγκετς και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στη σειρά του πρώτου γύρου των Playoffs της Δύσης. Αυτός ήταν ο σκοπός του, αλλά οι πράξεις του δεν τον δικαιολόγησαν.

Οι Ντένβερ Νάγκετς παρουσιάστηκαν έτοιμοι, ενεργοποίησαν όλη τους την ποιότητα και τελικά νίκησαν με 112-105. Αυτή ήταν η τρίτη τους νίκη σε τρεις αγώνες και χρειάζονται άλλη μία για να προκριθούν στον επόμενο γύρο.

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να έχει 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά με τον Άαρον Γκόντον να είναι πρώτος σκόρερ με 29 πόντους και να μαζεύει επίσης 15 ριμπάουντ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ανυπέρβλητα προβλήματα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους υπόλοιπους Λιμνανθρώπους.

Επίσης, ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ κατέγραψε και αυτός double double (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος με δικό του σουτ στην εκπνοή έδωσε τη νίκη στο δεύτερο ματς, τώρα έβαλε ένα μεγάλο λιθαράκι στη νέα επιτυχία της ομάδας του. Με 22 πόντους και 9 ασίστ, ακολούθησε τον ρυθμό των προαναφερόμενων τριών συμπαικτών του και ταυτόχρονα προσέφερε μεγάλη απογοήτευση στους γηπεδούχους.

H απάντηση του Εμπίντ: Έβαλε 50 πόντους στους Νικς και ο... σφυγμός των Σίξερς επανήλθε (vids)
NBA

08:12 - 26.04.2024

H απάντηση του Εμπίντ: Έβαλε 50 πόντους στους Νικς και ο... σφυγμός των Σίξερς επανήλθε (vids)

Ο Τζοέλ Εμπίντ παρέσυρε όποιον παίκτη των Νικς βρέθηκε στο διάβα του, σταμάτησε στους 50 πόντους και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς (πρώτο στη Φιλαδέλφεια) οδήγησε τους Σιξερς στην πρώτη τους νίκη (125-114) στα Playoffs του 2024.

Ο Άντονι Ντέιβις με 33 πόντους και 15 ριμπάουντ και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 26 πόντους και 9 ασίστ έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν ήταν αρκετά. Και τώρα βρίσκονται ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο και όταν (ή αν) συμβεί αυτός θα επηρεάσει άμεσα το μέλλον της ομάδας.