Τα αδέλφια Γιόκιτς τσακώθηκαν με φίλαθλο των Λέικερς, ο Στραχίνια μοίρασε... μπουκέτα και το ΝΒΑ μελετά την υπόθεση! (vid)

Τα αδέλφια Γιόκιτς τσακώθηκαν με φίλαθλο των Λέικερς, ο Στραχίνια μοίρασε... μπουκέτα και το ΝΒΑ μελετά την υπόθεση! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:28 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 25.04.2024

Την ώρα που οι Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς έκαναν το come back στο δεύτερο ματς με τους Λέικερς, τα αδέλφια του Σέρβου τσακώνονταν στην κερκίδα της Crypto Arena και μάλιστα ο μεγάλος αδελφός έριξε ένα πυγμαχικό κροσέ σε φίλαθλο των καλιφορνέζων.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα αδέλφια Γιόκιτς δημιούργησαν ένταση στην κερκίδα. Ο Στραχίνια και ο Νεμάνια, τα τελευταία χρόνια, δεν χάνουν αγώνα των Ντένβερ Νάγκετς, μόνο που δεν χάνουν και την ευκαιρία να προκαλέσουν αναστάτωση στις κερκίδες.

Ειδικά ο Σταχίνια, ο μεγάλος αδελφός, δεν ανέχεται την παραμικρή προσβολή προς το πρόσωπο του Νίκολα και ολόκληρης της φαμίλιας του. Δύσκολα κρατάει την ψυχραιμία του και κατά καιρούς έχει επιτεθεί (όχι μόνο φραστικά) σε φιλάθλους, ενώ έχει... πλησιάσει και παίκτες του ΝΒΑ που «απείλησαν» τον αδελφό του και σταρ των Σβόλων ή έστω είπαν κάτι προσβλητικό γι' αυτόν.

Αυτή τη φορά το παράκαναν! Κατά τη διάρκεια του Game 2 στο Ντένβερ, την ώρα που Νάγκετς έκαναν την ανατροπή κόντρα στους Λέικερς και λίγο πριν φθάσουν στη δεύτερη νίκη τους στον πρώτο γύρο των Playoffs, o Στραχίνια θυμήθηκε τα χρόνια που έπαιζε μποξ στη Σερβία. Μαζί του ήταν και ο Νεμάνια, ο οποίος επίσης όρμησε προς τον φίλαθλο, αλλά ο πρώτος ήταν αυτός που μετέτρεψε την θεωρητική απειλή σε μπουνιά. Έριξε ένα κροσέ και ακολούθως -ω του θαύματος- οι τόνοι έπεσαν και τελικά δεν ήρθε ολική συμπλοκή.

Πρώτα έγινε All-Star, μετά ηγέτης και τώρα ο Ταϊρίς Μάξεϊ βραβεύθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν (vid)
NBA

09:27 - 24.04.2024

Πρώτα έγινε All-Star, μετά ηγέτης και τώρα ο Ταϊρίς Μάξεϊ βραβεύθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν (vid)

Σε μία... κούρσα για την ατομική διάκριση του πιο βελτιωμένου πρωταγωνιστή του ΝΒΑ, ο Ταϊρίς Μάξεϊ των Φιλαδέλφεια Σίξερς σε μία χρονιά που έγινε All-Star κατάφερε να επικρατήσει στην συγκεκριμένη κατηγορία των Κόμπι Ουάιτ των Μπουλς και του Αλπερέν Σενγκούν των Ρόκετς.

Άλλωστε, βλέποντας κανείς τα αδέλφια Γιόκιτς, το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα τους αποφύγει. Το ΝΒΑ πάντως, μαζεύει στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες, μελετά την υπόθεση και η περίπτωση τιμωρίας των δύο είναι πιθανή.