Περιζήτητος ο Κίναν Έβανς, δύο ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες τον θέλουν για νατουραλιζέ

Κίναν Έβανς

Περιζήτητος ο Κίναν Έβανς, δύο ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες τον θέλουν για νατουραλιζέ

Παναγιώτης Κατσαφάδος 17:05 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 22.02.2024

Ο Κίναν Έβανς είναι από τους πιο αποτελεσματικούς περιφερειακούς της Euroleague, «αναγκάζοντας» Γερμανία και Πολωνία να κοντραριστούν προκειμένου να τον κάνουν δικό τους ως νατουραλιζέ.

Ο Κίναν Έβανς είναι εκ των καλύτερων γκαρντ της Ευρώπης, με αποτέλεσμα εκτός από τους συλλόγους, να μάχονται και εθνικές ομάδες προκειμένου να τον κάνουν δικό τους ως νατουραλιζέ.

Πιο συγκεκριμένα, Πολωνία και Γεωργία ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη της Ζάλγκιρις για τις εθνικές τους ομάδες. Μέχρι στιγμής, το ενδεχόμενο αυτό δεν έχει προχωρήσει, ωστόσο τον Έβανς δεν τον ελκύει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη πρόταση.

Όσα δήλωσε ο Κίναν Έβανς:

«Άκουσα για αυτές τις χώρες ότι θα υπήρχε πιθανώς μια ευκαιρία, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα. Αυτές ήταν απλές συζητήσεις, χωρίς ξεκάθαρο τέλος. Τίποτα δεν πρόκειται να λυθεί κατά τη διάρκεια αυτού του "παραθύρου" ή του ερχόμενου καλοκαιριού. Δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, δεν το σκέφτομαι πραγματικά».

Τη φετινή σεζόν στην Euroleague, ο Κίναν Έβανς έχει 17,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Η Γερμανία τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται χωρίς νατουραλιζέ παίκτη το ρόστερ της ενώ ο τελευταίος νατουραλιζέ της Πολωνίας ήταν ο παλιός μας γνώριμος Έι Τζέι Σλότερ που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό (2014-15).

Save the date: Η απόλυτη τιμή για τον Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός αποσύρει τη φανέλα του
EUROLEAGUE

16:37 - 22.02.2024

Save the date: Η απόλυτη τιμή για τον Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός αποσύρει τη φανέλα του

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε μετά την φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, να αποσύρει και αυτή του Γιώργου Πρίντεζη, διοργανώνοντας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη σχετική εκδήλωση που θα περιλαμβάνει και φιλικό αγώνα.