Επιστρέφει στη δράση ο Λάνγκφορντ για να παίξει στο The Tournament! (vid)

Κιθ Λάνγκφορντ

i

@ Intime

Επιστρέφει στη δράση ο Λάνγκφορντ για να παίξει στο The Tournament! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 15:47 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 02.05.2023

Έπειτα από ένα χρόνο απραξίας, λόγω τραυματισμού στο πόδι, ο Κιθ Λάνγκφορντ επιστρέφει στα παρκέ, για να αγωνιστεί στο The Tournament 2023 με ομάδα αποφοίτων του Κάνσας.

Την σεζόν 2021-22 ο Κιθ Λάνγκφορντ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, έχοντας ένα σύντομο πέρασμα. Στην Ένωση δεν έμεινε για πολύ, καθώς λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο πόδι έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα και ταυτόχρονα δεν κατάφερε να βρει ποτέ την φόρμα του, αγωνιστικά.

Έχοντας περάσει ο καιρός και αφού ανάρρωσε από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Αμερικανός αρχισκόρερ, που έγραψε λαμπρή καριέρα στα ευρωπαϊκά παρκέ τα τελευταία 15 χρόνια ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στη δράση. Αυτή αναμένεται να γίνει σε ένα ιδιαίτερο τουρνουά και με μια ομάδα γεμάτη συμβολισμούς, για τον ίδιο.

Ο Λάνγκφορντ θα αγωνιστεί στην ομάδα MassStreet TBT, η οποία θα αγωνιστεί στο The Tournament, ένα τουρνουά στο οποίο παίρνουν μέρος επαγγελματίες παίκτες που δεν αγωνίζονται στο ΝΒΑ και διεκδικούν 1 εκατ. δολάρια.

Η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θα απαρτίζεται από αποφοίτους του Kansas, με τους Μάρκους και Μαρκίφ Μόρις να είναι οι προπονητές της ομάδας.

Πλησιάζοντας το 40ο έτος της ηλικίας του, ο Λάνγκφορντ ετοιμάζεται για έναν ακόμα... χορό στα παρκέ, έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό στο πόδι που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες.