«Κλείδωσε» και η υποψηφιότητα του Πρέλεβιτς, διεκδικεί την προεδρία του ΕΣΑΚΕ με Γαλατσόπουλο, Πανταζόπουλο

ΕΣΑΚΕ

i

ΕΣΑΚΕ / © Intime

«Κλείδωσε» και η υποψηφιότητα του Πρέλεβιτς, διεκδικεί την προεδρία του ΕΣΑΚΕ με Γαλατσόπουλο, Πανταζόπουλο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:57 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 09.03.2023

Στον ΕΣΑΚΕ μπαίνουμε σιγά – σιγά σε… ρυθμούς εκλογών, με τους Γιώργο Πανταζόπουλο, Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να είναι οι υποψήφιοι για την προεδρία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Περιστέρι bwin, Γιώργος Πανταζόπουλος, ο πρώην πρόεδρος και παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, και ο τωρινός πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα είναι οι υποψήφιοι στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ

Οι τρεις τους θα παλέψουν για την προεδρία του συνδέσμου, καθώς οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητές τους. με την εκλογική διαδικασία να έχει οριστεί για την Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι αύριο Παρασκευή (10/3) ωστόσο οι υποψήφιοι «κλείδωσαν» ήδη, καθώς μετά τον νυν πρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο χθες που τον ακολούθησε ο Γιώργος Πανταζόπουλος την υποψηφιότητά του κατέθεσε σήμερα και ο Μπάνε Πρέλεβιτς. 

Για την υποψηφιότητα του Μπάνε Πρέλεβιτς σας είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ του στο Sportal, με τον σπουδαίο Μπάνε να είναι πλέον και με τη βούλα στην... αρένα για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ, καταθέτοντας την υποψηφιότητά του μια ημέρα μετά την απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αποσύρει τη φανέλα του. Αυτή με το Νο7 όπως θα γίνει πράξη την 1η του Απρίλη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Υπομονή λοιπόν μερικές ακόμα ημέρες, προκειμένου να μάθουμε εάν θα υπάρξει αλλαγή στον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ, με έναν εκ των Πανταζόπουλου - Πρέλεβιτς ή θα έχουμε ακόμα μια θητεία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στα ηνία του συνδέσμου. Εξάλλου για να θέτει εκ νέου την υποψηφιότητά του είναι ξεκάθαρο πως επιθυμεί να παραμείνει και να συνεχίσει το έργο του.

Tags: