Η Παρασκευή της απολογίας και της ένστασης για την ΚΑΕ Άρης

Βάσω Τσαρούχα

i

© Intime

Η Παρασκευή της απολογίας και της ένστασης για την ΚΑΕ Άρης

Sportal newsroom 21:09 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 08.03.2023

Η ΚΑΕ Άρης θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιων του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με το Περιστέρι bwin. Για τα όσα αναγράφησαν στο φύλλο αγώνα αλλά και της υποστήριξης της ένστασης κατά των αποφάσεων της Βάσως Τσαρούχα.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ θα κληθεί να απολογηθεί η ΚΑΕ Άρης μεθαύριο Παρασκευή (10/3) για όσα έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής (10/3) με το Περιστέρι bwin. Ουσιαστικά για τα όσα αναγράφησαν στο φύλλο αγώνα αλλά και της ένστασης που ακολούθησε μερικές ώρες μετά κατά των αποφάσεων της πρώτης διαιτητή. Της διεθνής Βάσως Τσαρούχα.

Βάσω Τσαρούχα στο Sportal: «Έχω βιώσει αρκετές φορές ρατσισμό γιατί είμαι γυναίκα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:08 - 08.03.2023

Βάσω Τσαρούχα στο Sportal: «Έχω βιώσει αρκετές φορές ρατσισμό γιατί είμαι γυναίκα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Sportal επικοινώνησε με την Βάσω Τσαρούχα και της ζήτησε να μας εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτησία.

Υπενθυμίζεται ότι η Βάσω Τσαρούχα επέμεινε στην απόφασή της για εκκένωση της κατάμεστης «Nick Galis Hall» από τους φιλάθλους του Άρη ώστε να συνέχιζε το παιχνίδι μέχρι την ολοκλήρωσή του. Αιτία; Το γεγονός όπως υποστήριξε ότι δέχθηκε φτύσιμο από την κερκίδα με το θέλω της να έγινε πράξη.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης υποστηρίζει ότι η διεθνής διαιτητής με τη στάση της στα δύο φετινά της παιχνίδια στη «Nick Galis Hall» - με Λαύριο και Περιστέρι bwin όπου και στα δύο θέλησε να προχωρήσει σε εκκένωση των κερκίδων όπως το πέτυχε την Κυριακή - έχει εμπάθεια απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όσο για το φτύσιμο ότι ψεύδεται και επίσης ότι δεν υπήρξανε πέντε προειδοποιήσεις πριν προχωρήσει σε απόφαση για εκκένωση. Σημαντικό ρόλο όπως φαίνεται στη διάρκεια της μεθαυριανής απολογίας θα παίξει και το βίντεο του παιχνιδιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης ο Γιάννης Καστρίτης με τους συνεργάτες και τους παίκτες του θέλοντας και μη κλήθηκαν να αφήσουνε πίσω τους την ήττα από το Περιστέρι bwin στρέφοντας την προσοχή του στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα «Βιολογικό Χωριό» το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή  (12/03, 19:15) για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν την προετοιμασία τους σήμερα Τετάρτη (08/03) με το πρόγραμμα να περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου μέσω video. Οι Σεβέζ Γκούντγουιν και Βασίλης Καββαδάς ακολούθησαν ένα μέρος του σημερινού προγράμματος.

Κι αν ο πρώτος αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Καστρίτη το ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον έμπειρο διεθνή σέντερ και το αν θα κάνει την επανεμφάνισή του. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, με την προετοιμασία να συνεχίζεται αύριο Πέμπτη (09/03) με μία απογευματινή προπόνηση.