Κολοσσός: Αποχωρεί ο Μορέιρα!

Ο Γιανίκ Μορέιρα

i

©InTime

Κολοσσός: Αποχωρεί ο Μορέιρα!

Νίκος Καλαμπάκας 00:03 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 23.03.2023

Την έξοδο για προσωπικούς λόγους από τον Κολοσσό βλέπει ο Γιανίκ Μορέιρα, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Παρελθόν από τον Κολοσσό αναμένεται να αποτελέσει ο Γιανίκ Μορέιρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal! Ο σέντερ των «θαλασσί» αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ρόδου για προσωπικούς λόγους, ένα γεγονός που έχει επιφέρει εύλογα αναστάτωση στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Γιανίκ Μορέιρα αποτελούσε ως τώρα τον «στυλοβάτη» του Κολοσσού στην ρακέτα και έναν παίκτη με ποιότητα και εμπειρία που έδωσε πολύτιμες λύσεις όποτε απαιτήθηκε.

Ο Ανγκολέζος σέντερ σε 18 παιχνίδια της Basket League είχε 9.4 πόντους μέσο όρο και 5.7 ριμπάουντ σε 20:25 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου προφανώς και δεν είναι ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη, αλλά είναι κάτι που προέκυψε ξαφνικά και πλέον καλείται να το διαχειριστεί στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Basket League και πριν την έναρξη των playoffs.

Ήδη, ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, προκειμένου να καλύψει το κενό στην ρακέτα του Κολοσσού.

Παρά τις προσπάθειες που γίνονται, ωστόσο, είναι δύσκολο να προλάβει να βρεθεί παίκτης και να έρθει στην Ελλάδα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 20η αγωνιστική της Basket League.