Πάντερ: «Να δώσουμε ότι έχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Κέβιν Πάντερ

i

Euroleague

Πάντερ: «Να δώσουμε ότι έχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Sportal newsroom 20:30 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 22.03.2023

Ο αρχηγός της Παρτιζάν μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Η Παρτιζάν δίνει μάχη ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση της Euroleague και ο αρχηγός της, Κέβιν Πάντερ μίλησε για τον αγώνα της Παρασκευής 24/3 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ, στις δηλώσεις του μίλησε για το γεγονός ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας, για τους δικούς του προσωπικούς στόχους, αλλά και για το πως αυτός και η ομάδα του προσεγγίζουν τον αγώνα κόντρα στους Πειραιώτες.

Αμφίβολος ο Μπαρτζώκας για Βελιγράδι, παραμένει κλινήρης
EUROLEAGUE

17:58 - 22.03.2023

Αμφίβολος ο Μπαρτζώκας για Βελιγράδι, παραμένει κλινήρης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα της ομάδας κόντρα στο Λαύριο και πλέον είναι πιθανό να μην ταξιδέψει ούτε στο Βελιγράδι, εκεί όπου οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν με την Παρτιζάν την Παρασκευή 24/3.

Αρχικά αναφέρθηκε στην... τιμή που του έκανε η ομάδα του να τον χρίσει αρχηγό:

«Το εκτιμώ πραγματικά. Είναι τεράστια τιμή να είσαι αρχηγός της Παρτίζαν, βλέποντας το πόσο σοβαρά προσεγγίζουν το μπάσκετ και κυρίως, τον τρόπο που σέβονται το άθλημα. Κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Δεν είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να απολαμβάνω το παιχνίδι», είπε ο Πάντερ, ενώ συνεχίζοντας μίλησε για τον αγώνα της Παρασκευής, κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό:

«Ξεκινώντας από τον αγώνα της Παρασκευής (σ.σ. με τον Ολυμπιακό), πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε. Να συνεχίσουμε την καλή προετοιμασία, να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε μέχρι τώρα, να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Έτσι θα είμαστε χαρούμενοι και εμείς».