Πάει για το μεγάλο... «μπαμ» ο Κολοσσός: Κοντά στην υπογραφή πρώην NBAer και ρέκορντμαν της EuroLeague (vid)
i

© photo by Roberto Serra / Iguana Press / Getty Images / Ideal Imades

Πάει για το μεγάλο... «μπαμ» ο Κολοσσός: Κοντά στην υπογραφή πρώην NBAer και ρέκορντμαν της EuroLeague (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:27 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 27.10.2023

O Kολοσσός είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τον Άντριου Γκάουντλοκ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Ανδόρρα. Πρόκειται για τον 34χρονος Αμερικανό γκαρντ, πρώην NBAer και με σπουδαία παρουσία στην EuroLeague. Tη σεζόν 2014-15 με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε είχε βάλει σε ένα ματς 10/13 τρίποντα!

Στη Ρόδο είναι έτοιμοι να υποδεχθούν έναν παίκτη με πολύ ισχυρό βιογραφικό! Κι αν ο Κολοσσός ολοκληρώσει τη μεταγραφή τότε θα κάνει αίσθηση εντός, ίσως και εκτός των συνόρων. Διότι, ο Άντριου Γκάουντλοκ, με τον οποίο φαίνεται πως είναι κοντά στη συμφωνία, δεν αποτελεί μία απλή περίπτωση παίκτη. 

Ο Αμερικανός γκαρντ στα 34 του χρόνια ξεκίνησε τη σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Ανδόρρας, αλλά πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Άλλωστε με 11,8 πόντους ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Liga Endesa που μετείχε. Τώρα, όμως, είναι ελεύθερος και η ομάδα από το «σμαραγδένιο νησί» είναι έτοιμη να τον δεσμεύσει. 

Πρόκειται για έναν παίκτη... γεννημένο σκόρερ, ο οποίος έχει προϋπηρεσία στο ΝΒΑ, αλλά η μεγάλη αίσθηση στην καριέρα του πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της EuroLeague. Έχει αγωνιστεί με την Μιλάνο (2017-18), Μακάμπι Τελ Αβίβ (2016-17), αλλά και με την Φενέρμπαχτσε (2014-15). Μάλιστα, με τον τούρκικο σύλλογο έχει κάνει και ένα μεγάλο ρεκόρ. 

Έβαλε 10 τρίποντα (σε δεκατρείς προσπάθειες) σε έναν αγώνα κόντρα στην Μπάγεν Μονάχου. Μόνο αυτός και δύο φορές ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφες έχουν φθάσει σε αυτό το επίπεδο εύστοχων σουτ στο επίπεδο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο Κολοσσός λοιπόν, θέλει να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή και να ενσωματώσει τον Γκάουντλοκ όσο το δυνατόν νωρίτερα στην ομάδα που σε τρεις αγώνες στην Stoiximan Basketball League έχει πάρει μία νίκη, ενώ το Σάββατο (28/10, 20:15, ΕΡΤ3) δοκιμάζεται στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. 

Το Sportal Euroleague Show, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια και το τρίτο ημίχρονό της