Τα δυο πράγματα που θέλει να δει άμεσα ο Λιμνιάτης στο παιχνίδι του Αμαρουσίου!
i

©InTime

Τα δυο πράγματα που θέλει να δει άμεσα ο Λιμνιάτης στο παιχνίδι του Αμαρουσίου!

Γιάννης Πάλλας 18:53 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 25.10.2023

Ο νέος προπονητής του Αμαρουσίου Γιώργος Λιμνιάτης περιμένει να δει βελτίωση στην άμυνα και στοχευμένες επιθέσεις από τους παίκτες του στον αγώνα με την Καρδίτσα

Έμφαση στην άμυνα και στόχευση στην επίθεση είναι τα δυο συστατικά που θέλει να βάλει άμεσα στο παιχνίδι του Αμαρουσίου ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Λιμνιάτης. 

Άλλωστε, δεν έχει πολύ χρόνο, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) θα δώσει το πιο σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία με αντίπαλο την Καρδίτσα.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης από την πρώτη ημέρα (την Τρίτη 24/10) που έπιασε δουλειά βρίσκεται από το πρωΐ ως το βράδυ στο γήπεδο, καθώς θέλει να ετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.

Ξέρει πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βάλει η ομάδα όλα τα στοιχεία που ο ίδιος θέλει στο παρκέ. Η άμυνα όμως και οι στοχευμένες επιθέσεις είναι δυο πράγματα που θέλει να βάλει άμεσα στο παιχνίδι της ομάδας των «βορείων προαστίων».

Από κει και πέρα, ο Αμερικανός γκαρντ Αμάουρι Χάρντι (25, 1,85) που βρίσκεται στην Αθήνα από την περασμένη Παρασκευή όλα δείχνουν πως θα μείνει ξανά εκτός, όπως και από τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Όσον αφορά μια κίνηση ενίσχυσης που μπορεί να κάνουν στο Μαρούσι, αυτή θα προχωρήσει πιθανότατα μετά το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καρδίτσα.