Συνεχίζει το... τρολάρισμα η Μονακό - Ποιον έβαλε στο στόχαστρό της

Μάικ Τζέιμς και Ουέιντ Μπόλντουιν

i

Euroleague

Συνεχίζει το... τρολάρισμα η Μονακό - Ποιον έβαλε στο στόχαστρό της

Νίκος Καλαμπάκας 17:07 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 25.10.2023

Μετά τον Μίροτιτς και τον Ολυμπιακό, η Μονακό «χτυπάει» μέσω twitter και τον Ουέιντ Μπόλντουιν. Δείτε πως τρόλαραν οι Γάλλοι τον γκαρντ της Μακάμπι!

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες της Μονακό από το καλοκαίρι, είναι να τρολάρει τους αντιπάλους της. Η ομάδα της Γαλλίας τα τελευταία χρόνια έχει ισχυροποιήσει την παρουσία της στην Euroleague και πλέον επεκτείνεται και στα social media, εκεί όπου από το καλοκαίρι δίνει... ρέστα.

Η αρχή έγινε στο άκουσμα της είδησης ότι ο Νίκολα Μίροτιτς υπέγραψε στην Αρμάνι. Η ομάδα του πριγκιπάτου που είχε κάνει πρόταση στον Μαυροβούνιο φόργουορντ, είχε υπογράψει λίγες μέρες νωρίτερα τον Κέμπα Ουόκερ και κάπως έτσι βρήκε πάτημα για την... πει στους Ιταλούς, αφού πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο ο νέος της γκαρντ «ζαλίζει» τον Μίροτιτς σε αγώνα του ΝΒΑ.

Έχοντας ξεκινήσει το διαδικτυακό τρολάρισμα με την Αρμάνι, η Μονακό διέκρινε ότι έχει... πέραση στα social media και συνέχισε. Επόμενό της θύμα ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι παρακολούθησε στενά την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς. Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ φερόταν να είναι... φευγάτος από το Πριγκιπάτο, όμως τελικά η ομάδα του δεν του επέτρεψε να αποχωρήσει κι έτσι πορεύονται και φέτος μαζί, ευελπιστόντας ότι στο τέλος θα φτάσουν ξανά στο Final 4 και γιατί όχι, θα κατακτήσουν και το τρόπαιο.

Στις 8 Σεπτεμβρίου κι ενώ η Γερμανία αντιμετώπιζε τις ΗΠΑ, οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούσαν το twitter και η εξέλιξη της αναμέτρησης της έδωσαν ιδέα:

«Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι είναι πιο γρήγορο: Ο αγώνας των ΗΠΑ με τη Γερμανία ή οι φίλοι του Ολυμπιακού όποτε κάνουμε μια ανάρτηση για τον Μάικ Τζέιμς», ανέφεραν στο twitter τους οι Μονεγάσκοι!

Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες και η Μονακό αφιέρωσε στους Πειραιώτες ένα στιχάκι:

«Ο Κέμπα Ουόκερ είναι φοβερός στη τρίπλα

και έφερε στα αποδυτήριά μας αέρα ενός σταρ

Δουλεύοντας σκληρά στην άμυνα,

Ο Terry Tapey είναι τεράστιος.

Με σκληρή δουλειά, πήραμε τον Έλι,

Κινείται αεράτα σαν να είναι ζελέ,

Είναι ο Μάικ Τζέιμς που πολλοί φοβούνται,

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορεί να ρίξουν ένα δάκρυ».

Πλέον, οι Μονεγάσκοι έπισασαν στα... tweets τους έναν άλλον αντίπαλό τους, τον Ουέιντ Μπόλντουιν. Ο παίκτης της Μακάμπι ρωτήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη και απάντησε ότι είναι ο ίδιος.

Η Μονακό πόσταρε την απάντησή του και από κάτω μια φωτογραφία του Μάικ Τζέιμς να γελάει...

Φαίνεται πλέον ότι ο άνθρωπος που χειρίζεται τα social media της ομάδας έχει πάρει φόρα και μοιράζει άφθονο γέλιο σε όσους ακολουθούν τη Μονακό...