Σύσκεψη στην Euroleague με το... βλέμμα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σύσκεψη στην Euroleague με το... βλέμμα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 15:03 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 23.10.2023

Την Τρίτη (24/10) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Euroleague θα συνεδριάσουν στην Κωνσταντινούπολη, με το μέλλον της Μακάμπι Τελ Αβίβ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η έκρυθμη κατάσταση στο Ισραήλ, με την επίθεση της Χαμάς έχει αλλάξει πλήρως την καθημερινότητα σε όλη την Ευρώπη. Το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από τις εξελίξεις, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι μια από τις ομάδες που επλήγησαν από την κατάσταση, καθώς το πρόγραμμά της άλλαξε άρδην.

Η κυπριακή ομοσπονδία έδωσε... χείρα βοηθείας στην ομάδα του Όντεντ Κάτας, τονίζοντας πως τα εντός έδρας παιχνίδια της «ομάδας του λαού» τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν στην Λευκωσία, κεκλεισμένων των θυρών, με σκοπό να μην επηρεαστεί το καλεντάρι των πρωταθλητών Ισραήλ και να μην αλλάζουν οι ημερομηνίες των αγώνων.

Ήδη άλλωστε υπάρχει αναβολή αγώνα, αυτού ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 2η αγωνιστική της Euroleague, λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ.

Επίσημο: Αναβολή στο Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω του πολέμου στο Ισραήλ
EUROLEAGUE

14:24 - 08.10.2023

Επίσημο: Αναβολή στο Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Ο πόλεμος στο Ισραήλ οδήγησε σε αναβολή του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, καθώς η «ομάδα του λαού» δεν κατάφερε να βρει λύσεις για να ταξιδέψει στην ιταλική πρωτεύουσα.

Τα πράγματα αναμένεται να τεθούν επί τάπητος σε πιο μεγάλο πλαίσιο τις επόμενες ώρες. Αυτό γιατί το διοικητικό συμβούλιο της Euroleague θα συνεδριάσει στην Κωνσταντινούπολη, την Τρίτη, με την υπόθεση της «ομάδας του λαού» να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Το μέλλον της ομάδας του Ισραήλ αναμένεται να αποτελέσε βασικό θέμα συζήτησης, με το θέμα της επέκτασης της διοργάνωσης να παραμένει στο τραπέζι και να συζητιέται και αυτό με τη σειρά του.