Με Κούρουκς ο Προμηθέας στο Περιστέρι bwin
i

©InTime

Με Κούρουκς ο Προμηθέας στο Περιστέρι bwin

Sportal newsroom 18:27 - 25.10.2023

Ο Λετονός γκαρντ τραυματίστηκε με την Οπάβα και δεν έπαιξε με το Μαρούσι, αλλά υπολογίζεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin

Ένα χτύπημα στο παιχνίδι με την Οπάβα στην πρεμιέρα του Basketball Champions League στο «Δ. Τόφαλος» έβγαλε νοκ άουτ του Άρτουρς Κούρουκς στον Προμηθέα. 

Ο Λετονός γκαρντ τραυματίστηκε στα πλευρά και δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Basket League με το Μαρούσι.

Υποβλήθηκε σε εντατική θεραπευτική αγωγή και ήδη είναι καλύτερα. Όλα πλέον δείχνουν ότι το Σάββατο στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» κόντρα στο Περιστέρι bwin ο 23χρονος άσος του Προμηθέα θα επιστρέψει στη δράση.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει να έχει τον παίκτη στη διάθεση του, καθώς αυξάνει με αυτό τον τρόπο τις λύσεις στην περιφερειακή γραμμή στην αναμέτρηση με την ομάδα των «δυτικών προαστίων» που στηρίζεται αρκετά στα γκαρντ.

Οι Πατρινοί είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έχουν αυτή τη στιγμή 97 πόντους μέσο όρο στην επίθεση, ένας αριθμός πολύ υψηλός που μαρτυρά την πολύ καλή παραγωγικότητα της ομάδας τη δεδομένη στιγμή. 

Χάνγκα: «Προπονητής κορυφαίου επιπέδου ο Σφαιρόπουλος, υπέγραψα εδώ για να ζήσω την ατμόσφαιρα στα παιχνίδια με την Παρτίζαν»
EUROLEAGUE

16:34 - 25.10.2023

Χάνγκα: «Προπονητής κορυφαίου επιπέδου ο Σφαιρόπουλος, υπέγραψα εδώ για να ζήσω την ατμόσφαιρα στα παιχνίδια με την Παρτίζαν»

Ο Άνταμ Χάνγκα μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο κόουτς της ομάδας του, Γιάννη Σφαιρόπουλο!

Ξέρουν ότι το Περιστέρι bwin θα επιχειρήσει να την κατεβάσει κρατώντας τον Προμηθέα στους 70-75 πόντους και γι’ αυτό θέλει να έχει και τον Κούρουκς στη διάθεση του, ώστε να έχει άλλη μια λύση στην πίεση που θα ασκήσει ο αντίπαλος.