«Σήκωσε» μανίκια στην Βιλερμπάν ο Ποτζέκο (vid)

«Σήκωσε» μανίκια στην Βιλερμπάν ο Ποτζέκο (vid)

Sportal newsroom 15:58 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 25.10.2023

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο βρίσκεται στη Λιόν και λίγο μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την γαλλική ομάδα μπήκε σε ρυθμό... δράσης.

Στην εποχή του Τζιανμάρκο Ποτζέκο έχει μπει η Βιλερμπάν, με την γαλλική ομάδα να δίνει τα ηνία στον Ιταλό κόουτς, με σκοπό να ανατρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Ο coach Poz θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ομάδα από τη Λιόν στη συνέχεια της σεζόν, σε γαλλικό πρωτάθλημα και Euroleague και φρόντισε με το... καλημέρα να μπει σε ρυθμό Βιλεμρπάν, με σκοπό να εγκλιματιστεί το συντομότερο δυνατό στα νέα δεδομένα, για τον ίδιο.

Ο Ιταλός προπονητής έφτασε στην Γαλλία, για να ολοκληρώσει το deal με την ομάδα του Τόνι Πάρκερ και λίγη ώρα μετά βρέθηκε στο Αστρομπάλ, για να γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας, να ξεναγηθεί στους χώρους του γηπέδου, αλλά και να μπει σε κλίμα... Βιλερμπάν ακόμα πιο πολύ.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει για τους περσινούς φιναλίστ του πρωταθλήματος Γαλλίας, καθώς οι υποχρεώσεις είναι διαδοχικές εντός και εκτός συνόρων. Έτσι, ο Ποτζέκο αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμό αγώνων με τη νέα του ομάδα, παίρνοντας την πρώτη ευκαιρία του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, στην Euroleague.