Σεγκούρα: «Ο Άρης παίζει... καράτε μπάσκετ»!
i

©InTime

Σεγκούρα: «Ο Άρης παίζει... καράτε μπάσκετ»!

Sportal newsroom 23:00 - 04.11.2023

Ο προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα παραπονέθηκε για την άμυνα του Άρη

Ως άμυνα... καράτε χαρακτήρισε ο προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα το παιχνίδι του Άρη μετά το τέλος του αγώνα στη Ρόδο. Ο Ισπανός τεχνικός των «θαλασσί» παραπονέθηκε για τον τρόπο που αμύνθηκε ο αντίπαλος.

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του.

Η ομάδα μας δεν προετοιμάστηκε όπως θα έπρεπε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι ο Άρης είναι μια ομάδα που κάνει 100 φάουλ σε κάθε παιχνίδι και παίζει… καράτε-μπάσκετ.

Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, αιφνιδιαστήκαμε και χάσαμε τον αγώνα» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Κούρο Σεγκούρα.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε: «Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα physical παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Δεν παλέψαμε πολύ τα πρώτα 20 λεπτά. Στη συνέχεια μας έβγαλαν εκτός παιχνιδιού όλους τους παίκτες μας, μέσα από το physical παιχνίδι τους. Δεν βρήκαμε μία καλή απάντηση σ’ αυτού του είδους το παιχνίδι».

Σαρωτικό Περιστέρι στο Μαρούσι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:12 - 04.11.2023

Σαρωτικό Περιστέρι στο Μαρούσι

Το Περιστέρι επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία του στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφερε στα μέτρα της το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι και έφτασε στη δεύτερη νίκη της στην Basket League (103-74).

Και κατέληξε: «Μετά από αυτό και με 15 πόντους πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε και το καταφέραμε, αφού φτάσαμε κοντά στην ισοφάριση, αλλά δεν ήταν αρκετό. Στο τέλος πήραν τη νίκη, που την άξιζαν γιατί πήραν καλύτερες αποφάσεις από εμάς».