Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού ο Καμαριανός

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού ο Καμαριανός

Sportal newsroom 12:46 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 29.05.2024

Οι φόβοι για πιθανή ζημιά του Νίκου Καμαριανού επιβεβαιώθηκαν, δύο μέρες μετά το Game 1 του Περιστερίου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, με τον φόργουορντ της ομάδας του Κούρο Σεγκούρα να έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Περιστέρι bwin και Κολοσσό Ρόδου, για τα playoffs του πρωταθλήματος, επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Καμαριανού. Ο έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και υπήρχαν φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Αυτές έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και για τους επόμενους μήνες θα μείνει εκτός δράσης. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με την ομάδα της Ρόδου να στέκεται στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σεγκούρα: «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού» - Οι πρώτες εκτιμήσεις για Καμαριανό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:01 - 16.05.2024

Σεγκούρα: «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού» - Οι πρώτες εκτιμήσεις για Καμαριανό

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για την ήττα του Κολοσσού από το Περιστέρι, με τους Ροδίτες να έχουν το μυαλό τους στον Νίκο Καμαριανός, ο οποίος φαίνεται ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου αναφέρει:

Μετά τον τραυματισμό του Νίκου Καμαριανού, κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς των Playoffs με το Περιστέρι bwin, η διάγνωση έδειξε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Το ιατρικό επιτελείο του Κολοσσού H Hotels Collection θα είναι δίπλα του καθ' όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του. Ευχόμαστε στον Νίκο ταχεία ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας!