Σεγκούρα: «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού» - Οι πρώτες εκτιμήσεις για Καμαριανό

Κούρο Σεγκούρα

Σεγκούρα: «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού» - Οι πρώτες εκτιμήσεις για Καμαριανό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:01 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για την ήττα του Κολοσσού από το Περιστέρι, με τους Ροδίτες να έχουν το μυαλό τους στον Νίκο Καμαριανός, ο οποίος φαίνεται ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Κούρο Σεγκούρα, ο προπονητής του Κολοσσού, είδε την ομάδα του γνωρίζει την ήττα από το Περιστέρι, με την ομάδα της Ρόδου όμως να έχει στο μυαλό της τον Νίκο Καμαριανό.

Ο Έλληνας ψηλός τραυματίστηκε στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά, με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει όταν ο ίδιος θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Κούρο Σεγκούρα, μίλησε για το ματς από πλευράς του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και περαστικά στον Νίκο Καμαριανό για τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούρο Σεγκούρα:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη νίκη, ήταν ένα παιχνίδι όσο σκληρό περιμέναμε. Ήταν μια σκληρή αναμέτρηση που το περιμέναμε αυτό από τον αντίπαλο μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό και στην επίθεση και στην άμυνα από την αρχή του αγώνα. Απλά στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί και έτσι δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε στη συνέχεια τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θα συνεχίσουμε, ξέρουμε ότι είναι μια σειρά playoffs, απλά το σκορ είναι 1-0 και συνεχίζουμε.

Θέλω ακόμη να ευχηθώ περαστικά στο Νίκο Καμαριανό ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».