Ο Κολοσσός Ρόδου κινείται για τον Κωνσταντίνο Ευστρατίου

Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Ο Κολοσσός Ρόδου κινείται για τον Κωνσταντίνο Ευστρατίου

Χρήστος Τσάλτας 22:51 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 29.05.2023

Την ομάδα της νέας σεζόν σχεδιάζει ο Κολοσσός Ρόδου και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι Ροδίτες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Κωνσταντίνου Ευστρατίου, που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό.

Ο Κούρο Σεγκούρα είναι προ των πυλών στον Κολοσσό Ρόδου, με την ομάδα από το «σμαραγδένιο νησί» να ετοιμάζεται για την εποχή του Ισπανού κόουτς, που αναμένεται να γίνει ο πρώτος προπονητής από το εξωτερικό που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της.

Με τη συμφωνία να βρίσκεται στο τελικό στάδιο, στη Ρόδο καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα. Και σε αυτή υπάρχει ένας παίκτης που βρίσκεται στο κάδρο.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Κολοσσός παρακολουθεί την περίπτωση του Κωνσταντίνου Ευστρατίου για την ερχόμενη σεζόν. Ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Elite League με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, όντας εκ των βασικών γκαρντ της ομάδας του Δημήτρη Χουχουλή.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατά την οποία ο Πανερυθραϊκός τερμάτισε στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης, έχοντας συμμετοχή στο Final 4 στο κλειστό των Λιοσίων, ο Ευστρατίου κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Συνολικά μέτρησε 9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με 38,4% στα σουτ εντός πεδιάς. Διακρίνεται για το εκρηκτικό πρώτο του βήμα, αλλά και για την ικανότητα να πιέζει τη μπάλα, στοιχεία για τα οποία ξεχώρισε και στην άκρως απαιτητική Elite League της φετινής σεζόν.

Tags: