Κοντά στον Χατζηδάκη ο Προμηθέας

Μανώλης Χατζηδάκης

i

@ Intime

Κοντά στον Χατζηδάκη ο Προμηθέας

Χρήστος Τσάλτας 13:57 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 19.05.2023

Ο Προμηθέας καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μανώλη Χατζηδάκη για τη νέα σεζόν.

Σε νέα εποχή μπήκε ο Προμηθέας, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να διαδέχεται τον Γιάννη Χριστόπουλο και από τη νέα σεζόν να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα της Πάτρας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Έλληνας κόουτς, έπειτα από μια σεζόν στην Ρόδο, μετακομίζει στην Πάτρα για να αναλάβει ένα πρότζεκτ που κάθε χρόνο θέτει τον πήχη ψηλά, έχοντας συνέπεια σε όλα τα επίπεδα.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα μάλιστα έχουν ήδη σηκώσει... μανίκια ενόψει της νέας σεζόν, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ρόστερ που θα είναι ανταγωνιστικό και θα παλεύει για νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάτι που ανταποκρίνεται στο πρότζεκτ που έχει θέσει επί τάπητος η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Η προεργασία όσον αφορά τα μεταγραφικά έχει ήδη ξεκινήσει, με έναν Έλληνα παίκτη, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Παπαθεοδώρου, να βρίσκεται στο πλάνο.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Μανώλης Χατζηδάκης αποτελεί έναν από τους στόχους των Πατρινών για τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας σέντερ έκανε εξαιρετική σεζόν στον Κολοσσό, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου. Οι εμφανίσεις του μάλιστα ήταν τέτοιες που πέρασε το κατώφλι της Εθνικής ομάδας, αγνωιζόμενος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στον Προμηθέα είχαν εξ αρχής πολύ καλή γνώμη για την περίπτωση του Έλληνα σέντερ και για το λόγο αυτό η υπόθεση αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες μέρες, με την ομάδα της Πάτρας να ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το deal με τον 23χρονο σέντερ από την Λέρο.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Κολοσσό Ρόδου ο Χατζηδάκης μέτρησε κατά μέσο όρο 5,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 51,2% στα δίποντα, σε 20 αγώνες με τη φανέλα των «θαλασσί», κερδίζοντας τις εντυπώσεις για τη συνέπεια και τη σταθερότητά του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Στον Προμηθέα είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της σεζόν που ολοκληρώνεται και η ομάδα να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις της Basket League, καθώς για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2016-17 ο Προμηθέας έμεινε εκτός ημιτελικών στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.