Όταν ο Κόμπε Μπράιαντ «υποκλίθηκε» στον Στεφ Κάρι πολύ πριν το κάνει ο υπόλοιπος πλανήτης (vid)

Στεφ Κάρι και Κόμπε Μπράιαντ

Όταν ο Κόμπε Μπράιαντ «υποκλίθηκε» στον Στεφ Κάρι πολύ πριν το κάνει ο υπόλοιπος πλανήτης (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:35 - 28.07.2023

Ο Στεφ Κάρι γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε δύο από τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας του, στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ.

Όταν ο Κόμπε Μπράιαντ έλεγε καλό λόγο για παίκτη, κάθε λέξη του είχε τη δική της βαρύτητα και σημασία. Ιδίως όταν μιλάει για νεαρούς παίκτες, τα λόγια αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο νόημα.

Ο Στεφ Κάρι είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Black Mamba στην καριέρα του, με τον θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς να είναι από τους πρώτους που είδαν αυτό που στη συνέχεια είδε ο υπόλοιπος πλανήτης: πως ο παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι ξεχωριστός.

Κατά την διάρκεια της παρουσία του στο «Hot Ones: The Game Show» ο Κάρι θυμήθηκε δύο χαρακτηριστικές στιγμές κατά τις οποίες ο Κόμπε έβγαλε το... καπέλο στον μετέπειτα ηγέτη των Ουόριορς, βγάζοντας παράλληλα και την mamba mentality σε μια στιγμή που δεν περίμενε ο Κάρι.

Μιλώντας για εκείνες τις στιγμές ο Κάρι τόνισε: «Είναι μια από τις αγαπημένες μου στιγμές και ένα από τα πιο αγαπημένα κοπλιμέντα που έχω δεχτεί ποτέ. Ήταν 2 ή 3 διαφορετικές στιγμές. Την πρώτη δεν την ήξερα καν. Στην rookie σεζόν μου παίζαμε εντός έδρας με τους Λέικερς, ήταν στον πάγκο και εγώ βγήκα στο παρκέ και έκανα κάποια σουτ και σε μια στιγμή η κάμερα εστίασε σε αυτόν για κάποιο λόγο και εκείνος είπε σε κάποιον από τους συμπαίκτες του που καθόταν δίπλα του "Αυτός είναι καλός". Είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο, ο Κόμπε να επικυρώνει το παιχνίδι σου. Και εκείνος με έβλεπε να παίζω για πρώτη φορά. Είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Η δεύτερη φορά ήταν σε ένα παιχνίδι pre season που είχε βγάλει την Mamba Mentality. Με πίεζε σε όλο το γήπεδο σε αγώνα pre season στην πρώτη περίοδο. Έπαιζε άμυνα πιεστικά. Έπειτα από κάποιες κινήσεις με χτύπησε και έχασα την ισορορπία μου. Σε εκείνο το σημείο είχα ξεμείνει από δύναμη, ήμουν κουρασμένος Εκείνος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση για αγώνα pre season. Ήταν πιο δυνατός από μένα. Μετά την πτώση δεν είχα άλλη επιλογή από το να σουτάρω. Σούταρα από πολύ μακριά και μπήκε. Έδρασα σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έμεινα κουλ. Ο Κόμπε ήταν ήρεμος και μετά μου έδωσε ένα χάδι. Στο ημίχρονο ζητούσα τη φάση αυτή από την ομάδα».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να θυμηθείτε τις δύο στιγμές στις οποίες αναφέρθηκε ο Κάρι, με το σουτ μπροστά στον Κόμπε, κατά τη διάρκεια του αγώνα της pre season να μνημονεύεται ως και σήμερα!