Κορομηλάς αντί Τσαρούχα στο Προμηθέας-ΑΕΚ

Η Βάσω Τσαρούχα δεν θα σφυρίξει στην Πάτρα την ΑΕΚ του Ηλία Καντζούρη

i

© Intime

Κορομηλάς αντί Τσαρούχα στο Προμηθέας-ΑΕΚ

Πάρης Τσελεπίδης • 19:18 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Αλλαγή διαιτητή υπήρξε στο εξ αναβολής παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ με τον Ηλία Κορομηλά να παίρνει της Βάσως Τσαρούχα.

Μία μέρα μετά τον ορισμό του εξ αναβολής παιχνιδιού από τον ΕΣΑΚΕ για μεθαύριο Πέμπτη (30/3) του Προμηθέας-ΑΕΚ υπήρξε και αλλαγή του πρώτου του διαιτητή. Και πιο συγκεκριμένα με τον Ηλία Κορομηλά να παίρνει της Βάσως Τσαρούχα.

Μία αλλαγή από πλευράς της ΚΕΔ που είχε να κάνει με το γεγονός ότι η διεθνής διαιτητής θα βρίσκεται εκτός συνόρων. Και πιο συγκεκριμένα έχει οριστεί να σφυρίξει παιχνίδι της Euroleague στη διάρκεια της τρέχουσας και τελευταίας διαβολοβδομάδας στη διάρκεια της φετινής της κανονικής διάρκειας.

Όσο για τους άλλους δύο διαιτητές του μεθαυριανού παιχνιδιού στην Πάτρα για την 19η αγωνιστική της Basket League μαζί με τον διεθνή Κορομηλά είναι οι Γιώργος Πουρσανίδης και Τσολάκος.

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ ήταν να διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου στην Πάτρα. Ωστόσο η επιστροφή σε δύο δόσεις της αποστολής της ομάδας του Γιάννη Χριστόπουλου από το Λονδίνο μετά τη νίκη επί των Λάιονς για το Eurocup είχε σαν αποτέλεσμα την καταρχήν αναβολή του.

Τελικώς χθες (27/3) η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ως οριστική ημερομηνία του παιχνιδιού της 19ης αγωνιστικής για μεθαύριο Πέμπτη (30/3) αν και η ομάδα της Πάτρας είχε προτείνει ως εναλλακτική ημερομηνία την 7η Απριλίου.