O Γκιλέσπι το βάζει από το... σπίτι του πριν το ματς της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό (vid)

Γκιλέσπι - Τρινκιέρι

i

Γκιλέσπι - Τρινκιέρι/ ©Intime

O Γκιλέσπι το βάζει από το... σπίτι του πριν το ματς της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε την τελευταία της προπόνηση στο ΟΑΚΑ πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τρίτης (28/3) και ο Φρέντι Γκιλέσπι είχε ένα... δώρο στην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (28/3,20:30) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Βαυαροί πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση το μεσημέρι και ο Φρέντι Γκιλέσπι έδειξε πως είναι ορεξάτος. 

Ο Αμερικανός σέντερ των Βαυαρών δοκίμασε την τύχη του από το κέντρου του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ και εκείνη του χαμογέλασε φαρδιά πλατιά. Ο Γκιλέσπι παίρνει τη μπάλα, κάνει ένα μικρό βηματάκι και την πετά στο καλάθι. Κάπως έτσι, πετυχαίνει ένα απίθανο καλάθι και κάνει τους πάντες να... τρελαίνονται. 

Ο λογαριασμός στο twitter της Μπάγερν Μονάχου δημοσίευσε το βίντεο με το φοβερό καλάθι του 25χρονου Αμερικανού σέντερ και ορκίζεται ότι το έκανε με την πρώτη. «𝑭𝒊𝒓𝒔𝒕 𝒕𝒓𝒚. We swear», έγραψαν χαρακτηριστικά οι Βαυαροί. Μένει να δούμε αν θα το ξαναδοκιμάσει και το βράδυ κόντρα στους «πράσινους» και αν θα έχει και την ίδια τύχη.