Τρινκιέρι: «Δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ»

Αντρέα Τρινκιέρι

i

© Intime

Τρινκιέρι: «Δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ»

Sportal newsroom 21:14 - 27.03.2023

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αναφέρθηκε στη δυσκολία των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό, λόγω της δυναμικής που δίνει στην ελληνική ομάδα το ΟΑΚΑ.

Παρότι ο Παναθηναϊκός έχει χάσει αρκετά παιχνίδια στο γήπεδο του, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Αντρέα Τρινκιέρι, αναφέρθηκε στην αξία της ελληνικής ομάδας, αλλλά και στη δυναμική που της δίνει το ΟΑΚΑ εν όψει του αγώνα της Τρίτης (28/3, 21:30).

Στο «περίμενε» της επιστροφής του Κάνααν ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

20:07 - 27.03.2023

Στο «περίμενε» της επιστροφής του Κάνααν ο Ολυμπιακός

Ο Αϊζάια Κάνααν παραμένει στο Χιούστον των ΗΠΑ με άδεια από τον Ολυμπιακό για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον αναμένει για το ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις στην έδρα του, είχε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και την περασμένη εβδομάδα. Αλλά θέλουμε επίσης να πάρουμε μαζί μας κάθε πιθανή νίκη στην Euroleague και θα δοκιμάσουμε τα πάντα ξανά την Τρίτη» δήλωσε ο τεχνικός της Γερμανικής ομάδας, που ξέρει ότι δεν θα είναι εύκολο το βράδυ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η Μπάγερν έχει παρουσιάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και με 11 νίκες και 19 ήττες το μόνο που επιζητά πλέον είναι ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη συνολική επίδοση της στο τέλος της κανονικής διάρκειας της EuroLeague. 

Ουσιαστικά, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θέλει να βελτιώσει το ρεκόρ της ολοκληρώνοντας την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.