Κορυφαίος NBAer ζήτησε πίσω το δαχτυλίδι αρραβώνων από την πρώην σύντροφό του αξίας 1 εκατ. δολαρίων (vids,pics)
i

Τζάμα/©instagram

Κορυφαίος NBAer ζήτησε πίσω το δαχτυλίδι αρραβώνων από την πρώην σύντροφό του αξίας 1 εκατ. δολαρίων (vids,pics)

Sportal newsroom 11:34 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 22.01.2023

Ο σταρ του NBA, Μπεν Σίμονς, κινήθηκε νομικά εναντίον της εντυπωσιακής παρουσιάστριας του Love Island.

Πριν από λίγες ημέρες η Μάγια Τζάμα ήταν εντυπωσιακή στην έναρξη του βρετανικού Love Island. H 28χρονη ανέλαβε για πρώτη φορά την παρουσίαση του δημοφιλούς show, έχοντας εμπειρία στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Τα σχόλια που απέσπασε με την εμφάνιση της ήταν εγκωμιαστικά.  

Η Μάγια γεννήθηκε στο Μπρίστολ. Είναι Αγγλίδα αλλά έχει ρίζες από τη Σομαλία και τη Σουηδία. Τα Χριστούγεννα του 2021 αρραβωνιάστηκε με τον σταρ του NBA Μπεν Σίμονς. Τον Αυστραλό παίκτη των Μπρούκλιν Νετς

Ο Σίμονς επισημοποίησε τη σχέση του με την Τζάμα με εντυπωσιακό τρόπο. Της πέρασε στο δάχτυλο δαχτυλίδι από διαμάντια, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Ήθελε να της δείξει πόσο πολύ την αγαπούσε. 

Το ζευγάρι χώρισε επίσημα τον Αύγουστο. Δεν άντεξε περισσότερο την εξ αποστάσεως σχέση. Η Μάγια ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα της και κράτησε το δαχτυλίδι. Όμως ο Σίμονς κινήθηκε νομικά και ζήτησε να του επιστραφεί. 

Ο έρωτας και η αγάπη ξεθώριασαν αλλά η αξία του δαχτυλιδιού παραμένει αναλοίωτη στο χρόνο. Ο Σίμονς με την κίνηση του κατάφερε να διαφημίσει ακόμη περισσότερο την πρώην αγαπημένη του.