Ορελιέν Τσουαμένι: Ζήτησε συγγνώμη από όλους στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
i

Τσουαμενί/©instagram

Ορελιέν Τσουαμένι: Ζήτησε συγγνώμη από όλους στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:20 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι οπαδοί τον «έκραξαν» γιατί παρακολουθούσε παιχνίδι του NBA, την ώρα που η ομάδα τους έχανε από τη Βιγιαρεάλ.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Ορελιέν Τσουαμενί, ο οποίος ήταν χθες στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τον αγώνα του NBA ανάμεσα στους Σικάγο Μπουλς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Είναι γνωστή η αγάπη του για το μπάσκετ και ιδιαίτερα για τους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Όμως η χρονική συγκυρία δεν τον ευνόησε αυτή τη φορά. 

Την ώρα που έγινε αντιληπτή η παρουσία του στον αγώνα του NBA, η Ρεάλ Μαδρίτης έχανε με σκορ 2-0 από τη Βιγιαρεάλ. Τελικά η ποδοσφαιρική «βασίλισσα» κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση. Όμως οι οπαδοί της Ρεάλ δεν συγχώρησαν το γεγονός ότι ο Γάλλος διεθνής ήταν αδιάφορος ενώ η ομάδα τους «κινδύνευε» στον αγωνιστικό χώρο. Εξαπέλυσαν «επιθέσεις» εναντίον του μέσω του διαδικτύου και τον ανάγκασαν να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, ζητώντας συγγνώμη. 

Ο Τσουαμενί ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τα εξής: «Ζητώ συγγνώμη από τον σύλλογό μου, το προπονητικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Ρεάλ για την παρουσία μου σε μια εκδήλωση, τη στιγμή που κρινόταν η πρόκριση στο Κύπελλο. Είχα πάντα στραμμένη την προσοχή μου σε αυτό που συνέβαινε στη Βιγιαρεάλ, αλλά δεν έχουν συμπεριφερθεί σωστά. Λυπάμαι πολύ.»

Ο 22χρονος Γάλλος μέσος, ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού στο πέλμα, ο οποίος θα τον εμποδίσει να αγωνιστεί και την Κυριακή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πάντως την επόμενη φορά θα προτιμήσει να παρακολουθήσει το παιχνίδι του NBA από το σπίτι του.