Πρόβλημα με Κουλμπόκα στην Προμετέι, σε αναζήτηση πάουερ φόργουορντ οι Ουκρανοί

Πρόβλημα με Κουλμπόκα στην Προμετέι, σε αναζήτηση πάουερ φόργουορντ οι Ουκρανοί

Νίκος Καλαμπάκας 14:12 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 19.09.2023

Ο Άρνολντας Κουλμπόκα θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατό του και η Προμετέι ψάχνει τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό του!

Σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό του Άρνολντας Κουλμπόκα βρίσκεται η ουκρανική Προμετέι.

Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα Πατρών το καλοκαίρι μετακόμισε στους Ουκρανούς, ωστόσο το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας είναι άγνωστο πότε θα γίνει, αφού ο ίδιος μπήκε στο χειρουργείο.

Ο Κουλμπόκα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και για τον λόγο αυτό η επανεμφάνισή του στα παρκέ θα καθυστερήσει, αφού η εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για αρκετό καιρό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα του βγήκε στην αγορά προκειμένου να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Ο Κουλμπόκα αγωνίζεται στη θέση του power forward. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014-2015 στη Ζάλγκιρις, ενώ μια σεζόν μετά μετακόμισε στη γερμανική Μάμπεργκ, εκεί όπου έμεινε έως το 2017.

Ακολούθησε η ιταλική Ολαντίνα, ενώ το 2019 πήγε στην Ισπανία και στη Μπιλμπάο. Το 2021 τον βρήκε στο ΝΒΑ με τους Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ μια χρονιά αργότερα ήρθε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Πάτρα για τον Προμηθέα.

Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου ο Ουεμπανιαμά
FIBA WORLD CUP

13:13 - 19.09.2023

Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου ο Ουεμπανιαμά

Ο Βίτορ Ουεμπανιαμά αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού της εθνικής ομάδας της χώρας του στην Α' φάση των ομίλων του Μουντομπάσκετ, ενώ τόνισε ότι θα είναι κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Είναι διεθνής με την εθνική Λιθουανίας.