Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου ο Ουεμπανιαμά

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

i

Twitter

Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου ο Ουεμπανιαμά

Νίκος Καλαμπάκας 13:13 - 19.09.2023

Ο Βίτορ Ουεμπανιαμά αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού της εθνικής ομάδας της χώρας του στην Α' φάση των ομίλων του Μουντομπάσκετ, ενώ τόνισε ότι θα είναι κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Συνέντευξη στο Canal + παραχώρησε ο Βίκτορ Ουμπενιαμά ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόωρο αποκλεισμό της εθνικής Γαλλίας από το Μουντομπάσκετ, ενώ επιβεβαίωσε ότι θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Γάλλος σέντερ που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, μίλησε για όλους και για όλα, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για την περσινή του πορεία στα γαλλικά παρκέ.

Φυσικά ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία της εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ:

«Παρακολούθησα το Μουντομπάσκετ και το αποτέλεσμα ήταν πολύ απογοητευτικό .Ωστόσο, δεν ανησυχώ. Δεν έχω να κρίνω κάτι γιατί δεν ήμουν στην ομάδα και αγωνιζόντουσαν παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Δεν αλλάζει, όμως, το γεγονός πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο Παρίσι του χρόνου», είπε ο Ουμανιαμά, ενώ στη συνέχεια έδωσε και το σύνθημα για τους Γάλλους:

«Η επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι μεγάλη ιστορία. Και δεν θα υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το χρυσό. Φυσικά και θα είμαι φυσικά παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

O Μαριάνοβιτς συνεχίζει στο Χιούστον, αλλά πλέον δεν είναι ο πιο ψηλός του Τέξας - Παραμένει όμως, ο πιο ψηλός ηθοποιός (vids)
NBA

10:15 - 11.09.2023

O Μαριάνοβιτς συνεχίζει στο Χιούστον, αλλά πλέον δεν είναι ο πιο ψηλός του Τέξας - Παραμένει όμως, ο πιο ψηλός ηθοποιός (vids)

Οι Χιούστον Ρόκετς προσέφεραν μονοετές συμβόλαιο στον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και ο 35χρονος σέρβος σέντερ των 224 εκατοστών το αποδέχθηκε. Είναι έτοιμος για την 9η σεζόν του στο ΝΒΑ και φέτος είναι ο δεύτερος πιο ψηλός στη λίγκα μετά τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά των Σαν Αντόνιο Σπερς. Συνεχίζει λοιπόν, την καριέρα του στο μπάσκετ και την συνδυάζει με το πάθος του. Το σινεμά!

Υπενθυμίζεται ότι φέτος επιλέχθηκε στο νούμερο ένα του draft του ΝΒΑ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Ουεμπανιαμά στα 19 του χρόνια κοιτάζει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και τα 27 εκαταστά και αναμένεται να πάρει και άλλο ύψος.

Πρόσφατα, ο Γάλλος σέντερ απέδειξε ότι είναι και άνθρωπος - λάστιχο, αφού σε βίντεο που ανάρτησε, φαίνεται η τρομερή ελαστικότητα του κορμιού του.