O Μαριάνοβιτς συνεχίζει στο Χιούστον, αλλά πλέον δεν είναι ο πιο ψηλός του Τέξας - Παραμένει όμως, ο πιο ψηλός ηθοποιός (vids)

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς

i

© photo by Scott Taetsch / Getty Images / Ideal Images

O Μαριάνοβιτς συνεχίζει στο Χιούστον, αλλά πλέον δεν είναι ο πιο ψηλός του Τέξας - Παραμένει όμως, ο πιο ψηλός ηθοποιός (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:15 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 11.09.2023

Οι Χιούστον Ρόκετς προσέφεραν μονοετές συμβόλαιο στον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και ο 35χρονος σέρβος σέντερ των 224 εκατοστών το αποδέχθηκε. Είναι έτοιμος για την 9η σεζόν του στο ΝΒΑ και φέτος είναι ο δεύτερος πιο ψηλός στη λίγκα μετά τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά των Σαν Αντόνιο Σπερς. Συνεχίζει λοιπόν, την καριέρα του στο μπάσκετ και την συνδυάζει με το πάθος του. Το σινεμά!

Έτοιμος για την ένατη σεζόν του στο ΝΒΑ και τη δεύτερη με τους Χιούστον Ρόκετς είναι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος τη νέα σεζόν δεν θα είναι ο πιο ψηλός παίκτης στο πρωτάθλημα, διότι ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά του... έφαγε τη θέση, αλλά εκτός από τους Σπερς και η δεύτερη ομάδα του Τέξας έχει τον... γίγαντά της. 

Στα 35 του χρόνια ο Σέρβος σέντερ των 224 εκατοστών βρήκε άλλο ένα μονοετές συμβόλαιο στον «μαγικό πλανήτη» και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του όποτε ο νέος κόουτς των «Ρουκετών», Ιμέ Ουντόκα τον χρειαστεί. Οι δυο του άλλωστε είχαν συνεργαστεί όταν βρίσκονταν στο Σαν Αντόνιο για τους Σπερς και τότε ο νυν επικεφαλής των Ρόκετς, ήταν βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στο Σαν Αντόνιο. 

Πέρσι, έπαιξε σε 31 παιχνίδια και είχε 3,3 πόντους και 1,9 ριμπάουντ μέσο όρο, στην μικρότερη παραγωγή του επί αμερικάνικου εδάφους. Ο Μαριάνοβιτς βρέθηκε στις ΗΠΑ το 2015, όταν έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα και πήγε στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Από τότε έχει αλλάξει τέσσερις ομάδες (Πίστονς, Κλίπερς, Σίξερς, Μάβερικς) και έχει χτίσει τον προσωπικό του μύθο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες, η παρουσία του είναι μοναδική και ο χαρακτήρας του αλέγρος. 

Μάλιστα εκτός από τη δράση του στα παρκέ, έχει ξεκινήσει και καριέρα στο Hollywood. Έπαιξε και... πάλεψε με τον Κιάνου Ριβς στην ταινία δράσης «John Wick: Chapter 3» και αυτή ήταν η σημαντικότερη παρουσία του στο cinema, αλλά όχι η μόνη. Έκανε τον guest στο «Hustle» του Άνταμ Σάντλερ που πρωταγωνίστησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού, ενώ έχει κάνει περάσματα σε άλλες δύο ταινίες («Self Reliance», «We Will Be the World Champions»).