Ο εξωπραγματικός Ουεμπανιαμά κάνει σπαγκάτο και γεμίζει το γυμναστήριο με τα 225 εκατοστά του (vid)

Ο εξωπραγματικός Ουεμπανιαμά κάνει σπαγκάτο και γεμίζει το γυμναστήριο με τα 225 εκατοστά του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:53 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 11.09.2023

Είναι το Νο 1 του Draft και το καμάρι του Σαν Αντόνιο και της Γαλλίας ολόκληρης. Ο 19χρονος Βικτόρ Ουεμπανιαμά προπονείται εντατικά για την rookie σεζόν του στο NBA και το ασκησιολόγιό του είναι εντυπωσιακό. Κάνει σπαγκάτο με άνεση και εντυπωσιάζει μέχρι και αθλητές της ενόργανης γυμναστικής.

Στο πέρασμά του ο ιπτάμενος Superman δημιουργούσε απορίες. «Είναι πουλί; Είναι αεροπλάνο;» αναρωτιόταν ο κόσμος που τον έβλεπε να περνά πάνω από τα κεφάλια του, πριν αντιληφθούν πως είναι ο αγαπημένος τους υπερήρωας. Παρόμοιες απορίες για τη... γήινη υπόστασή του δημιουργεί και ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά

Ο 19χρονος Γάλλος και No 1 του NBA Draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς έχει κλέψει τον τελευταίο χρόνο και τα υπολείμματα των εντυπώσεων, η rookie σεζόν του αναμένεται από ολόκληρο τον «μαγικό πλανήτη» με ανυπομονησία, ενώ τα σωματικά του προσόντα έγιναν viral για μία ακόμα φορά. Τώρα, αφορμή στάθηκε το ασκησιολόγιο των διατάσεών του και το εντυπωσιακό σπαγκάτο που έκανε στο γυμναστήριο.   

To επόμενο συμβόλαιο του Λούκα Ντόντσιτς στο ΝΒΑ θα σπάσει το φράγμα των 80 εκατομμυρίων (vids)
NBA

09:01 - 08.09.2023

To επόμενο συμβόλαιο του Λούκα Ντόντσιτς στο ΝΒΑ θα σπάσει το φράγμα των 80 εκατομμυρίων (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς το καλοκαίρι του 2025 θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του με τους Ντάλας Μάβερικς. Και τότε προβλέπεται πως θα κάνει το πιο ακριβό συμβόλαιο όλων των εποχών με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Ουεμπανιαμά, γεννημένος τον Ιανουάριο του 2024 έχει ύψος που υπολογίζεται κάπου ανάμεσα στα 2,24 και τα 2,27 μέτρα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι ακόμα στην ανάπτυξη. Ταυτόχρονα είναι ταχύτατος, έχει απίστευτη ντρίμπλα και έλεγχο της μπάλας, αλλά και τρομερή ελαστικότητα στο κορμί του όπως, μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί...