«Υπενθυμίζουμε ότι οι Νετς διατηρούν τα δικαιώματα του Μιλουτίνοφ στο ΝΒΑ»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τη νίκη της Σερβίας επί του Καναδά

i

FIBA

«Υπενθυμίζουμε ότι οι Νετς διατηρούν τα δικαιώματα του Μιλουτίνοφ στο ΝΒΑ»

Νίκος Καλαμπάκας 18:42 - 08.09.2023

Ο δημοσιογράφος που ασχολείται με το ΝΒΑ, Κέιν Σμιθ, εμπλέκει το όνομα του Νίκου Μιλουτίνοφ με τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με το εθνόσημο στο στήθος και στο ΝΒΑ άνοιξαν... συζήτηση γύρω από το όνομά του!

Η Σερβία ήταν καταιγιστική κόντρα στον Καναδά και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός τον Καναδά.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ για μια ακόμα φορά ήταν εξαιρετικός και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του, αφού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Η εμφάνισή του τράβηξε το ενδιαφέρον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο σέντερ του Ολυμπιακού στο παρελθόν είχε απασχολήσει το ΝΒΑ, όμως ουδέποτε έκανε την κίνηση να περάσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αφού έφυγε από τους ερυθρόλευκους για την ΤΣΣΚΑ, ενώ φέτος το καλοκαίρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά.

Οι Αμερικάνοι ωστόσο βλέποντας τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενθουσιάστηκαν και πλέον το όνομά του έγινε ξανά σημείο αναφοράς. Το Μπρούκλιν έχει αγοράσει τα δικαιώματά του από τους Σπερς που τα κατείχαν έως το 2019 και ο δημοσιογράφος Κέιν Σμιθ σε tweet του, υπενθυμίζει το παραπάνω:

«Απλά μια υπενθύμιση ότι οι Μπρούκλιν Νετς διατηρούν τα δικαιώματα του Μιλουτίνοφ στο ΝΒΑ.

Και οι Νετς δεν είναι ακριβώς θωρακισμένοι στη θέση του σέντερ, αφού δεν υπάρχει παίκτης πίσω από τον Κλάξτον του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται. Απλά μερικές πρωινές σκέψεις», αναφέρει ο Σμιθ.

Η Σερβία σάρωσε τον Καναδά και επιστρέφει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 9 χρόνια!
FIBA WORLD CUP

13:39 - 08.09.2023

Η Σερβία σάρωσε τον Καναδά και επιστρέφει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 9 χρόνια!

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στον Καναδά η Σερβία με τρομερή εμφάνιση και πρωταγωνιστές τους Μπογκντάνοβιτς (23 π.) και Μιλουτίνοφ (16 π., 10 ριμπ.) νίκησε 95-86 στον πρώτο ημιτελικό και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Εκεί που έχει να βρεθεί από το 2014 και πλέον περιμένει να μάθει τον Κυριακάτικο αντίπαλό της: ΗΠΑ και Γερμανία, συμπληρώνουν το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού που θα ξεκινήσει στις 15:40.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.