Επιστρέφει στην Μαδρίτη ο Λούκα Ντόντσιτς για χάρη της Ρεάλ (vid)

Επιστρέφει στην Μαδρίτη ο Λούκα Ντόντσιτς για χάρη της Ρεάλ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:38 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 30.08.2023

Στις 10 του Οκτώβρη η Ρεάλ θα φιλοξενήσει στο WiZink Center της Μαδρίτης τους Ντάλας Μάβερικς σε φιλικό αγώνα και η Βασίλισσα θα δει και πάλι στο γήπεδό της να μπαίνει ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο άνθρωπος που είναι γέννημα Σλοβενίας, αλλά θρέμμα Μαδρίτης και το παιχνίδι αναμένεται με αγωνία από το φιλοθεάμον κοινό.

Αυτή τη στιγμή ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται στην Ιαπωνία. Εκεί όπου ολοκλήρωσε την παρουσία του στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου προσφέροντας στην Σλοβενία τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και προετοιμάζεται για τη φάση των «16». 

Την ίδια μέρα που οι Σλοβένοi προκρίθηκαν ως πρώτοι και αήττητοι στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, ο σούπερ σταρ της ομάδας και της χώρας ολόκληρης, ενημερώθηκε πως στις 10 του Οκτώβρη θα επιστρέψει στη Μαδρίτη για να αγωνιστεί και πάλι μετά από χρόνια στο γήπεδο της Ρεάλ. 

Ο 23χρονος γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς πέντε μέρες μετά την έναρξη της Euroleague και αρκετές μέρες πριν ξεκινήσουν οι δικές του υποχρεώσεις στο ΝΒΑ θα μπει στο WiZink Center. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Εκεί αγωνιζόταν μέχρι το 2018. Βέβαια τότε το γήπεδο ονομαζόταν Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid, αλλά δεν υπάρχει διαφορά στην αρχιτεκτονική και στην αίσθηση. 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης λοιπόν στις 10/10 θα αγωνιστεί με τους Ντάλας Μάβερικς σε φιλικό αγώνα και ο Ντόντσιτς θα συναντήσει παλιούς φίλους και το κοινό της Μαδρίτης που τον λατρεύει. Άλλωστε, του έχει προσφέρει και αυτός μία κατάκτηση κορυφής στην καλύτερη και πιο ανταγωνιστική διασυλλογική διοργάνωση. Με αυτόν πρωταγωνιστή κατακτήθηκε η Euroleague του 2018. 

Έπειτα έφυγε για τις ΗΠΑ και τώρα θα επιστρέψει...