Άλλη μία επένδυση για τους Antetokoubros - Έγιναν συνιδιοκτήτες του L.A. Golf Club
i

© photo by Di Yin / Getty Images / Ideal Images

Άλλη μία επένδυση για τους Antetokoubros - Έγιναν συνιδιοκτήτες του L.A. Golf Club

Γιώργος Γαβριλάκης 13:51 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 30.08.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του αναβαθμίζουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητες έξω από το μπάσκετ και μαζί με τις τενίστριες Σερένα και Βένους Ουίλιαμς συνεργάζονται και πλέον θα διαχειρίζονται το κορυφαίο γήπεδο γκολ του Λος Άντζελες.

Το μπάσκετ δεν είναι η μοναδική πηγή εσόδων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του. Έχουν στην ιδιοκτησία τους μεγάλο μέρος των μετοχών της ομάδας του Νάσβιλ που συμμετέχει στο MLS, ο Greak Freak είναι το... πρόσωπο της εταιρίας διαχείρισης κεφαλαίων του Τζον Κουδούνη που βρίσκεται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και τώρα μαζί με τις σταρς του τένις, Σερένα και Βένους Ουίλιαμς, πήραν τη διαχείριση του μεγαλύτερου Golf Club του Λος Άντζελες. 

Άρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι ο έβδομος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ, που ασχολείται επιχειρηματικά με το ποδόσφαιρο, μπήκε και στη Wall Street, ενώ τώρα πιάνει το μπαστούνι του γκολφ για να εμπλουτίσει τις δραστηριότητές του έξω από τα παρκέ. 

Με την Σερένα και τη Βένους Ουίλιαμς (ειδικά με τη Σερένα) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει φιλική σχέση και μέσα από αυτήν προέκυψε και η συνεργασία, καθώς ο σύζηγός, Αλέξις Οχάνιαν, είναι ένας από τους πιο δραστήριους επιχειρηματίες σε ολόκληρη την Καλιφόρνια. 

Εν τω μεταξύ, η επένδυσή του Γιάννη (ειδικά) στο Λ.Α. κάνει τους φίλους των Λέικερς να ελπίζουν και να ονειρεύονται πως κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον ο 28χρονος σούπερ σταρ θα εγκαταλείψει το Μιλγουόκι και τότε ίσως μεταφερθεί στη πόλη τους. Αλλωστε, έπειτα από τη συνέντευξη που έδωσε στη New York Times και εξήγησε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει με τους Μπακς αν δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα οι... διεκδικητές του έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν πλάνο ώστε να τον αποκτήσουν ακόμα και μέσω ανταλλαγής το επόμενο καλοκαίρι. 

Προσθήκη για τους Μπακς, πήραν τον Τάι Τάι Ουάσινγκτον (vid)
NBA

10:12 - 30.08.2023

Προσθήκη για τους Μπακς, πήραν τον Τάι Τάι Ουάσινγκτον (vid)

Μία συμπληρωματική κίνηση με... προοπτική έκαναν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έδωσαν συμβόλαιο two-way στον νεαρό γκαρντ Τάι Τάι Ουάσινγκτον, ο οποίος θα κινηθεί ανάμεσα σε NBA και G-League για αρχή, αλλά πρόκειται για έναν αθλητή που έχει δυνατότητες να καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Οι Λέικερς και οι Νιου Γιορκ Νικς φαίνεται πως ασχολούνται έντονα (από τώρα) με αυτή την ιστορία, αλλά σύντομα θα υπάρξουν και άλλοι που θα σχεδιάσουν την υπόθεση αρπαγής του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Εκτός βέβαια και αν στο Μιλγουόκι απαντήσουν. Αλλά προς το παρόν ετοιμάζονται για μία σεζόν που θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανταγωνιστούν τις αναβαθμισμένες ομάδες. Τους Σέλτικς, τους περσινούς φιναλίστ Μαϊάμι Χιτ, τους Σανς των Ντουράντ, Μπιλ, Μπούκερ, τους πρωταθλητές Νάγκετς, αλλά και τις παραδοσιακές δυνάμεις: Τους Ουόριορς και τους Λέικερς. 

Tags: