Η καρδιά του Μπρόνι Τζέιμς είναι γερή - Θα αναρρώσει πλήρως και σύντομα θα ξεκινήσει ξανά να παίζει μπάσκετ

Η καρδιά του Μπρόνι Τζέιμς είναι γερή - Θα αναρρώσει πλήρως και σύντομα θα ξεκινήσει ξανά να παίζει μπάσκετ

Γιώργος Γαβριλάκης 09:29 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 26.08.2023

Ένα μήνα μετά την τρομακτική περιπέτειά του, ο πρωτότοκος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, ενημερώθηκε από τους γιατρούς πως η καρδιακή προσβολή που υπέστη αφορούσε ένα εκ γενετής πρόβλημα, αλλά είναι πλήρως θεραπεύσιμο και σύντομα θα είναι σε θέση να πατήσει και πάλι το παρκέ!

Ήταν ο πιο δύσκολος μήνας στη ζωή του Μπρόνι και μάλλον ο πιο αγχωτικός για τον πατέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Τον Ιούλιο (στις 24 του μήνα συγκεκριμένα) ο πρωτότοκος γιος του υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησής του με το Κολέγιο Σάουθερν Καλιφόρνια. Η ζωή του κινδύνεψε στιγμιαία, αλλά σύντομα ο οργανισμός του επανήλθε. Δεν έκατσε παρά μόνο μερικές μέρες στο νοσοκομείο και τώρα μία ευχάριστη είδηση συνάντησε αυτόν και την οικογένειά του. 

Ο 18χρονος ταλαντούχος μπασκετμπολίστας και τέκνο του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ξεκινήσει και πάλι την ενασχόλησή του με το άθλημα που έχει αποφασίσει πως θα ασχοληθεί. Το πρόβλημα με την καρδιά του αν και αφορούσε μία εκ γενετής πάθηση που δεν είχε εντοπιστεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι θεραπεύσιμο και δεν είναι ικανό να του στερήσει καμία από τις έντονες δραστηριότητές της ζωής. 

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Μπρόνι θα αναρρώσει πλήρως και θα επιστρέψει στα παρκέ στο προσεχές μέλλον», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια Τζέιμς, ενώ συμπλήρωσε πως «θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τα ΜΜΕ, ζητώντας παρακαλώ να υπάρξει σεβασμός στην ιδιωτικότητα της οικογένειας»

Ο Ντόντσιτς από την Ιαπωνία ανανέωσε μέχρι το 2029 τη συνεργασία του με τον Τζόρνταν (vid)
NBA

09:02 - 26.08.2023

Ο Ντόντσιτς από την Ιαπωνία ανανέωσε μέχρι το 2029 τη συνεργασία του με τον Τζόρνταν (vid)

Aπό το 2019 ο Λούκα Ντόντσιτς εκτός από τους Ντάλας Μάβερικς ανήκει και στην οικογένεια της Jordan Brand. Τώρα, κι ενώ βγάζει στην αγορά το δεύτερο παπούτσι με την υπογραφή του, ανακοινώθηκε από την εταιρία που ανήκει στον Μάικλ Τζόρνταν πως η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί μέχρι το 2029.

Οπότε το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο Μπρόνι Τζέιμς θα αγωνιστεί κανονικά στην πρώτη του σεζόν στο Κολεγιακό πρωτάθλημα ή θα χρειαστεί ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να εξασφαλίσει την πλήρη λειτουργία του σώματός του.  

Tags: