Ο Ντόντσιτς από την Ιαπωνία ανανέωσε μέχρι το 2029 τη συνεργασία του με τον Τζόρνταν (vid)
i

© photo by Alexander Scheuber / Getty Images / Ideal Images

Ο Ντόντσιτς από την Ιαπωνία ανανέωσε μέχρι το 2029 τη συνεργασία του με τον Τζόρνταν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:02 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 26.08.2023

Aπό το 2019 ο Λούκα Ντόντσιτς εκτός από τους Ντάλας Μάβερικς ανήκει και στην οικογένεια της Jordan Brand. Τώρα, κι ενώ βγάζει στην αγορά το δεύτερο παπούτσι με την υπογραφή του, ανακοινώθηκε από την εταιρία που ανήκει στον Μάικλ Τζόρνταν πως η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί μέχρι το 2029.

O Λούκα Ντότσιτς τις τελευταίες μέρες κατοικεί στην Οκινάουα της Ιαπωνίας. Συμμετέχει με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το Σάββατο (26/8) θα εμφανιστεί για τον πρώτο του επίσημο αγώνα, κόντρα στην Βενεζουέλα. Από την Αμερική όμως, προέκυψε μία πολύ καλή είδηση που αφορά στα οικονομικά του και τις συνεργασίες του σε... επιχειρηματικό επίπεδο. 

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Jordan Brand, την εταιρία δηλαδή, που τον προμηθεύει σχεδόν από το ξεκίνημα της ΝΒΑ καριέρας του, ρούχα και παπούτσια και φυσικά τον πληρώνει εκατομμύρια δολαρίων ετησίως. Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το 2029 και η συμφωνία των δύο πλευρών ήρθε σε μία στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται στην Ασία, η αγορά της οποίας είναι γιγαντιαία.  

Οι οικονομικοί όροι δεν αποκαλύφθηκαν (ακόμα), αλλά ο Ντόντσιτς είναι το πρόσωπο της εταιρίας που ανήκει -στο μεγαλύτερο μέρος της- στον πολυεκατομμυριούχο (και εξαιτίας της) θρύλο του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν

Ο 23χρονος γκαρντ ανήκει στην οικογένεια της Jordan Brand από το 2019, δηλαδή μία χρονιά μετά την είσοδό του στον «μαγικό πλανήτη» και αυτή τη στιγμή προωθεί το δεύτερο παπούτσι του που κυκλοφορεί με την πλήρη ονομασία ονομασία Jordan Luka 2: Lake Bled. Mάλιστα, έχει ανακοινωθεί ήδη ένα... μοναδικό event στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίας των υποδημάτων, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο σε πλωτό γήπεδο στην λίμνη Μπλεντ της Σλοβενίας.