Ο Ντόντσιτς διοργανώνει τουρνουά σε πλωτό γήπεδο στη λίμνη Μπλεντ (vid)

Ο Ντόντσιτς διοργανώνει τουρνουά σε πλωτό γήπεδο στη λίμνη Μπλεντ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:34 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 17.08.2023

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Λούκα Ντοντσιτς θα παρουσιάσει το νέο του παπούτσι με την... υπογραφή της Jordan Brand και αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός πρωτοποριακού event στη λίμνη Μπλεντ της Σλοβενίας, την ώρα που ένα τουρνουά «3 on 3» θα διεξάγεται πάνω σε πλωτό γήπεδο!

Συνήθως στις λίμνες επιπλέουν νούφαρα, τις διασχίζουν βάρκες και στις όχθες ψαρεύουν. Τώρα, ο Λούκα Ντόντσιτς μαζί με την εταιρία που τον στηρίζει, την Jordan Brand, αποφάσισαν να κάνουν ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό για ένα event που έχει ως κεντρικό άξονα την παρουσίαση των νέων του παπουτσιών. 

Θα μπορούσε αυτό να γίνει οπουδήποτε, μέσα στη χλιδή ή στο κέντρο μιας μεγαλούπολης. Τελικά, ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς αποφάσισε να το κάνει στην πατρίδα του. Κι όχι όπου κι όπου, αλλά μέσα στη λίμνη Μπλεντ που βρίσκεται στις Άλπεις. Όχι υποβρύχια προφανώς, αλλά σε πλωτό γήπεδο που θα κατασκευαστεί επί τούτου. 

O Αντετοκούνμπο παρέα με τον Νεϊμάρ με... φόντο την Μέση Ανατολή
NBA

09:24 - 17.08.2023

O Αντετοκούνμπο παρέα με τον Νεϊμάρ με... φόντο την Μέση Ανατολή

Ο Νεϊμάρ ακολούθησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει εντυπωσιαστεί με τα ποσά που προσφέρουν στους ποδοσφαιριστές σε εκείνα τα μέρη ανέβασε μία φωτογραφία με τον Βραζιλιάνο άσο ενημερώνοντας για το ποιο είναι το καλύτερο δίδυμο του πρωταθλήματος!

Μάλιστα, έχουν ήδη εμφανιστεί οι μακέτες για να πάρει ο κόσμος μία ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί και κάτι ανάλογο δεν έχει υπάρξει στα χρονικά. Το νέο παπούτσι του Ντόντσιτς θα ονομάζεται «Luka 2 Lake Bled» αφιερωμένο σε μία περιοχή που αγαπάει ιδιαίτερα ο 23χρονος γκαρντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκεί έκανε και την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Άνα-Μαρία Γκολτές κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. 

Προς το παρόν πάντως, ο Λούκα Ντόντσιτς εστιάζει πάντως, στο Παγκόσμιο Κύπελλο εκεί όπου η Σλοβενιά θα συμμετέχει στο Group F μαζί με τη Βενεζουέλα, τη Γεωργία του κόουτς Ηλία Ζούρου και το Πράσινο Ακρωτήρι.