O Αντετοκούνμπο παρέα με τον Νεϊμάρ με... φόντο την Μέση Ανατολή

O Αντετοκούνμπο παρέα με τον Νεϊμάρ με... φόντο την Μέση Ανατολή

Γιώργος Γαβριλάκης 09:24 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 17.08.2023

Ο Νεϊμάρ ακολούθησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει εντυπωσιαστεί με τα ποσά που προσφέρουν στους ποδοσφαιριστές σε εκείνα τα μέρη ανέβασε μία φωτογραφία με τον Βραζιλιάνο άσο ενημερώνοντας για το ποιο είναι το καλύτερο δίδυμο του πρωταθλήματος!

Προφανώς αστειευόμενος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εκδηλώσει μία από τις επιθυμίες του: Να παίξει ποδόσφαιρο στην Μέση Ανατολή! Βλέποντας τα ποσά που προσφέρονται σε σούπερ σταρ του αθλήματος που παίζεται με τη μπάλα στα πόδια, αρχικά είχε ενημερώσει πως «αν κάποια ομάδα ψάχνει τερματοφύλακα, τότε είμαι διαθέσιμος». 

Επίσης, έχει αναφέρει πως επειδή μοιάζει φυσιογνωμικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ και από τη στιγμή που ο Γάλλος δεν το πήρε απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία μπορεί να ανταποκριθεί και ως επιθετικός. Τώρα, που ο Νεϊμάρ πήγε στην Αλ Χιλάλ, ο Greek Freak ανέβασε μία φωτογραφία στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) με τον ίδιο στο πλευρό του Βραζιλιάνου άσου με την σημείωση: «Το καλύτερο δίδυμο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας». Είχε προηγηθεί βέβαια η παρουσίαση της φανέλας του Αντετοκούνμπο από την Αλ Χιλάλ - ως μία γέφυρα για μία μελλοντική συνεργασία, όχι απαραίτητα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου. 

Θα πρέπει οι Μιλγουόκι Μπακς να ανησυχούν; Όχι άμεσα! Διότι, με τον 28χρονο σούπερ σταρ θα ξεκινήσουν και φέτος την προσπάθειά τους στο ΝΒΑ με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025 και τότε θα αγχωθούν ιδιαιτέρως. 

Όχι για να μην τον χάσουν από ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά γιατί το ενδιαφέρον από τους υπόλοιπους οργανισμούς του NBA δεν θα αρχίσει να εκδηλώνεται. Και μπορεί κάποιες ομάδες να μην περιμένουν μέχρι τότε, αλλά να προετοιμάσουν από τώρα το έδαφος με την προοπτική να τον αποκτήσουν (έστω μέσω ανταλλαγής) νωρίτερα. Δηλαδή, το καλοκαίρι του 2024!   

Ο Χάρντεν κάνει κωλοτούμπες από τη χαρά του - Τα νέα του κρασιά πούλησαν 10.000 φιάλες σε 5 δευτερόλεπτα! (vid)
NBA

08:41 - 17.08.2023

Ο Χάρντεν κάνει κωλοτούμπες από τη χαρά του - Τα νέα του κρασιά πούλησαν 10.000 φιάλες σε 5 δευτερόλεπτα! (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν παρέα με Κινέζο... influencer έβγαλε στην αγορά τη νέα σειρά κρασιών του και μόλις είδε τις πωλήσεις στα πρώτα δευτερόλεπτα κυκλοφορίας γούρλωσε εντελώς τα ήδη γουρλωτά από τη φύση τους μάτια του. Ξέχασε την κόντρα του με τους Σίξερς και έκανε κωλοτούμπες όταν κατάλαβε πως μέσα σε 5'' πούλησε 10.000 μπουκάλια!

Προς το παρόν, ο Αντετοκούνμπο, μιας και δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο αποφάσισε να... προσπεράσει για να ανακτήσει τις δυνάμεις του και για να προφυλάξει το ταλαιπωρημένο του γόνατο, συνεχίζει να προπονείται αλλά και να έχει ελεύθερο χρόνο εν όψει τον ερχόμενων υποχρεώσεων που θα είναι υπέρβαρες. Αλλωστε, τη νέα χρονιά στον «μαγικό πλανήτη» οι ομάδες θα διεκδικήσουν δύο τίτλους. Το κλασσικό δακτυλίδι του πρωταθλητή, αλλά και το Κύπελλο που εγκαθιδρύεται από τη νέα σεζόν υπό τον τίτλο του In Season Tournament