Ο Μέσι κόντρα στην ομάδα των Αντετοκούνμπο με φόντο ένα τρόπαιο του MLS

Αντετοκούνμπο

i

Αντετοκούνμπο / © Instagram

Ο Μέσι κόντρα στην ομάδα των Αντετοκούνμπο με φόντο ένα τρόπαιο του MLS

Νίκος Καλαμπάκας 09:17 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 16.08.2023

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έχουν αγοράσει μετοχές του Νάσβιλ, το οποίο θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Μαϊάμι στον τελικό του Λιγκα Καπ του MLS.

Η έλευση του Λιονέλ Μέσι στο MLS έχει δώσει... προαγωγή στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ στη συνείδηση του κόσμου. Πλέον ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ετοιμάζεται να σηκώσει... κούπα, απέναντι στην ομάδα που έχει μετοχές η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Τον περασμένο Μάρτιο οι Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν ότι μπαίνουν στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, αφού αποφάσισαν να επενδύσουν στην ομάδα της Νάσβιλ. Μαζί με τον επιθετικό της ομάδας χόκεϊ του Νάσβιλ, Φίλιπ Φόρσμπεργκ, αποτελούν μέρος ενός συνόλου επενδυτών που έκαναν το μεγάλο βήμα και επένδυσαν τα χρήματά τους σε ένα σπορ που συνεχώς ανεβάζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τις μετοχές του.

Την κίνηση αυτή είχε επικροτήσει ο πρόεδρος της ομάδας, Τζον Ίνγκραμ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει καταπληκτικούς τους δύο αθλητές:

«Ο Φίλιπ και ο Γιάννης δεν είναι απλά καταπληκτικοί αθλητές είναι πρεσβευτές για τα αντίστοιχα αθλήματά τους, πρότυπα για εκατομμύρια και υποστηρικτές στις πόλεις τους και σε όλο τον κόσμο. Μοιραζόμαστε την κοινή πεποίθηση ότι οι ομάδες μας όχι μόνο παίζουν με τα υψηλότερα πρότυπα, αλλά και ανεβάζουν να αναβαθμίσουν τις κοινότητές τους και να βοηθήσουν όσους το χρειάζονται περισσότερο».

Λίγους μήνες αργότερα, το Νάσβιλ ετοιμάζεται για τίτλο, αφού θα βρεθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ. Αντίπαλός τους θα είναι ο Μέσι. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη οδήγησε την ομάδα του εκεί κι έτσι η Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Νάσβιλ, σε μια μάχη που θα συνδυάσει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χόκεϊ επί πάγου!

Το Νάσβιλ επικράτησε 2-0 της Μοντερέι, ενώ η Ίντερ Μαϊάμι βρέθηκε στον τελικό με νίκη επί της Φιλαδέλφεια (4-1).