Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μήνυμα για τη σύντροφό του Μαράια

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη

i

© Instagram

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μήνυμα για τη σύντροφό του Μαράια

Μέσω των social media, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα προς τη σύντροφό του Μαράια, η οποία βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Έχοντας ανακοινώσει ήδη ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τον ελεύθερο χρόνο να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Να θυμίσουμε πως ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο δεν του επέτρεψε να βρεθεί στη Μανίλα μαζί με την αποστολή της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, παρά τη μεγάλη θέληση που είχε ώστε να ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» για ακόμα μια φορά.

Τις τελευταίες ώρες, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δημοσιοποίησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες πρωταγωνιστεί αυτός και η αγαπημένη του Μαράια. Μάλιστα, ο Γιάννης βρήκε την ευκαιρία να την αποθεώσει στέλνοντας ένα αρκετά τρυφερό μήνυμα: «Κάνεις τη ζωή όμορφη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια Αντετοκούνμπο αναμένεται να... μεγαλώσει σύντομα, καθώς η Μαράια βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο Γιάννης το 'χει και στο σιδέρωμα

Ο Greek Freak δεν είναι μόνο το «πρόσωπο» των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην καμπάνια της Nike με την οποία έχει υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο. Αλλωστε τα τελευταία χρόνια η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών λανσάρει παπούτσια του διεθνή φόργουορντ, ο οποίος έχει «χτίσει ένα παγκοσμίου φήμης brand name.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Γιάννης... γεμίζει τις μπαταρίες του και ετοιμάζεται για την ερχόμενη σεζόν. Πριν από αυτή όμως πρωταγωνίστησε σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ της Nike, στο οποίο δεν έκανε κόλπα με την μπάλα, αλλά έδειξε μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του. Σε αυτό ο Αντετοκούνμπο σιδερώνει μία απίο τις φόρμες του και δείχνει πως... το 'χει και στις δουλειές του σπιτιού. 

Οριστικά εκτός Εθνικής ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Ανακοινώθηκαν οι 14 που θα ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

14:57 - 13.08.2023

Οριστικά εκτός Εθνικής ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Ανακοινώθηκαν οι 14 που θα ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι και στην οποία ανήκουν 14 παίκτες, αφού ο Κώστας Αντετοκουνμπο και ο Βασίλης Τολιόπουλος «κόπηκαν» από την αποστολή.

Μάλιστα σε ερώτηση για το τι άρωμα θα είχαν τα ρούχα του, η απάντηση ήταν «ανανάς»., ενώ τόνισε πως έχει «περίπου 130 με 170 ρούχα της Nike», για τα οποία «δεν έχει όριο γιατί τα παίρνω δωρεάν», όπως παραδέχτηκε.