Πρεμιέρα με... τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ

NBA

i

©Intime

Πρεμιέρα με... τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ

Νίκος Καλαμπάκας 10:05 - 11.08.2023

Συναρπαστική αναμένεται να είναι η φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, αφού όπως έγινε γνωστό, οι πρωταθλητές Νάγκετς θα αναμετρηθούν με τους Λέικερς.

Μέρος του προγράμματος της νέας σεζόν στο ΝΒΑ διέρρευσε σε ΜΜΕ των ΗΠΑ, από τον δημοσιογράφο Σαμς Χαράνια.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, το μενού θα έχει... ματσάρα που θα θυμίζει τους τελικούς της Δύσης.

Η πολυαναμενόμενη βραδιά έναρξης της σεζόν 2023-24 του ΝΒΑ είναι στον ορίζοντα, υποσχόμενη μια συγκλονιστική αναμέτρηση μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Δυτικής Περιφέρειας στις 24 Οκτωβρίου.

Οι νυν πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς, θα φιλοξενήσουν έναν επαναληπτικό αγώνα των Τελικών της Δυτικής Περιφέρειας εναντίον των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ταυτόχρονα, οι οπαδοί του ΝΒΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύγκρουση μεταξύ των Φοίνιξ Σανς και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Επιπλέον, ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει την επόμενη μέρα, καθώς ο Νο. 1 επιλογή γενικού ντραφτ, Βίκτορ Ουεμπανιαμά, είναι έτοιμος να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στις 25 Οκτωβρίου. Αυτό το ντεμπούτο θα περιλαμβάνει μια αναμέτρηση με τον Λούκα Ντόντσιτς και τους Ντάλας Μάβερικς, σύμφωνα με τον Μαρκ Στέιν.

Το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων του ΝΒΑ θα ζωντανέψει με πέντε συναρπαστικές μονομαχίες τη σεζόν 2023-24: οι Νιου Γιορκ Νικς να υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς, οι Φιλαδέλφεια 76ερς τους Μαϊάμι Χιτ, οι Μπόστον Σέλτικς επισκέπτονται τους Λέικερς, οι Mάβερικς ξεκινούν ένα ταξίδι για να αντιμετωπίσουν τους Σανς και οι Ουόριορς που βγαίνουν στο δρόμο για να συναντήσουν τους Nάγκετς σύμφωνα πάντα με τον Χαράνια.