Οι Λέικερς στήνουν άγαλμα στον Κόμπι Μπράιαντ έξω από το Staples Center

Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ, Σκότι Πίπεν

i

© Intime

Οι Λέικερς στήνουν άγαλμα στον Κόμπι Μπράιαντ έξω από το Staples Center

Νίκος Καλαμπάκας 10:45 - 10.08.2023

Ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ έφυγε μαζί με την κόρη του και άλλους επτά επιβάτες ελικοπτέρου σε δυστύχημα το 2020.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποτίουν φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος το 2020 έχασε τη ζωή του μαζί με την κόρη του, όταν το ελικόπτερο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί έπεσε.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν ξεχνούν το μεγάλο τους αστέρι και φροντίζουν όλος ο κόσμος να θυμάται το πόσο σημαντικός ήταν ο Κόμπι για την ομάδα τους αλλά και για το μπάσκετ γενικότερα.

Έτσι, στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα έξω από το Staples Center που αποτελεί την έδρα των Λέικερς, θα στηθεί άγαλμα του Κόμπι με την κόρη του.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 24/8 του 2024, αριθμός συμβολικός αφού το 24 είναι το νούμερο που φορούσε ο αδικοχαμένος αστέρας του ΝΒΑ, ενώ το 8 ήταν της κόρης του που επίσης έπαιζε μπάσκετ.

Μαζί τους στη μοιραία πτώση ήταν έξι ακόμα φίλοι τους και ο πιλότος του ελικοπτέρου. Κανείς δεν επέζησε του δυστυχήματος.

H Nike αναγεννά τη σειρά «Kobe»: Eπανακυκλοφορούν παπούτσια και ρούχα με το λογότυπο του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ (vid)
NBA

11:55 - 30.06.2023

H Nike αναγεννά τη σειρά «Kobe»: Eπανακυκλοφορούν παπούτσια και ρούχα με το λογότυπο του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ (vid)

Στα τέλη του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 24 του Αυγούστου, η Nike επανακυκλοφορεί προϊόντα του Κόμπι Μπράιαντ, ενώ θα ρίξει στην αγορά νέα μοντέλα παπουτσιών με το λογότυπό του, αλλά και δεκάδες καινούργια είδη ένδυσης.

Οι οπαδοί της ομάδας ανυπομονούν για το άγαλμα, ενώ ζητούν να γίνει και μνημόσυνο για τον αγαπημένο τους παίκτη. Υπήρχε ήδη ένα άγαλμα του παίκτη και της κόρης του τοποθετημένο στο σημείο της συντριβής στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, αλλά δεν υπήρχαν σχέδια ώστε να παραμείνει εκεί μόνιμα.

Το άγαλμα, ένα χάλκινο γλυπτό 150 λιβρών, δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Νταν Μεντίνα από τη Νότια Καλιφόρνια και απεικόνιζε τον Μπράιαντ με τη στολή των Λέικερς με το χέρι του γύρω από την Τζίτζι, η οποία ήταν εκκολαπτόμενη μπασκετμπολίστρια τη στιγμή της συντριβής.