Ο Μάτζικ Τζόνσον το πήγε σ' άλλο επίπεδο: Ντύθηκε αρχαίος Έλληνας Θεός!

Ο Μάτζικ Τζόνσον το πήγε σ' άλλο επίπεδο: Ντύθηκε αρχαίος Έλληνας Θεός!

Sportal newsroom 13:18 - 04.08.2023

Ο Μάτζικ Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας και δεν το κρύβει, με τον θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς να ντύνεται ανάλογα, τιμώντας το παρελθόν της χώρας μας.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος πως ο Μάτζικ Τζόνσον έχει «δεθεί» με την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε βρίσκεται σταθερά στη χώρα μας για διακοπές, με τις εικόνες που δημοσιεύει στα social media να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και φυσικά να αποτελούν μια τεράστια διαφήμιση για την Ελλάδα.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο Μάτζικ επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές οτυ, περνώντας σημαντικό μέρος των τελευταίων ημερών στην χώρα μας. Πότε στον ισθμό της Κορίνθου, πότε σε άλλο αξιοθέατο της χώρας.

Μάτζικ Τζόνσον © photo by Meg Oliphant / Getty Images / Ideal Images

Αυτή τη φορά ο Τζόνσον έκανε τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Διότι όχι μόνο περνάει χρόνο στη χώρα μας, διαφημίζοντας όλες τις ομορφιές της Ελλάδας, από τα γαλάζια νερά μέχρι τα υπέροχα τοπία, αλλά εναρμονίστηκε πλήρως με τα ήθη και τα έθιμα του παρελθόντος.

Ο θρύλος του ΝΒΑ μαζί με την σύζυγό του, ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες θεοί και κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς οι φωτογραφίες έγιναν viral σε χρόνο ρεκόρ, με τον Τζόνσον και την παρέα του να απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα ντυνμένοι... ελληνικά!