To Sportal στην ατομική προπόνηση του Ρούι Χατσιμούρα των Λέικερς στο ΣΕΦ (vids)

Η προπόνηση του Ρούι Χατσιμούρα στο ΣΕΦ

To Sportal στην ατομική προπόνηση του Ρούι Χατσιμούρα των Λέικερς στο ΣΕΦ (vids)

Χρήστος Τσάλτας 19:15 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 28.07.2023

Ο Ρούι Χατσιμούρα προπονείται στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες και το Sportal σας παρουσιάζει πλάνα από τις ασκήσεις του Ιάπωνα φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, υπό το βλέμμα του Φιλ Χάντι.

Η Ελλάδα έχει γίνει τόπος συνάντησης για ανθρώπους που βρίσκονται στο ΝΒΑ. Είτε πρόκειται για προπονητές, είτε πρόκειται για παίκτες, το ΣΕΦ ήταν το meeting point, λόγω ενός ξεχωριστού και λαμπερού camp.

Το Trenchwork Sports camp άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Δευτέρα, με τον ασίσταντ κόουτς των Λος Άντζελες Λέικερς, Φιλ Χάντι, να είναι ο υπεύθυνος του προγράμματος. Στο πλευρό του βρισκόταν ο βοηθός προπονητή των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Κρις Χάινς, ο ασίσταντ κόουτς της θυγατρικής ομάδας των Ντιτρόιτ Πίστονς, Motor City Cruise, Μάρκους Στρουτ, αλλά και ο προπονητής ατομικής βελτίωσης των Νιου Όρλινς Πέλικανς, Έι Τζέι Ντιγκς.

Μαζί τους όμως είχαν ακόμα περισσότερη λάμψη, καθώς στο φαληρικό στάδιο βρέθηκαν παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Ο Νόρμαν Πάουελ, με τον οποίο ο Χάντι είχε συνεργαστεί στους Τορόντο Ράπτορς το 2019 ήταν ένας από τους λαμπερούς καλεσμένους, όπως και ο Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Sportal.

Ο Τζάρεντ Βάντερμπιλτ στο Sportal: «Τιμή να παίζω μαζί με τον ΛεΜπρόν - Θα ήθελα να παίξω Ευρώπη στο μέλλον»
NBA

12:18 - 28.07.2023

Ο Τζάρεντ Βάντερμπιλτ στο Sportal: «Τιμή να παίζω μαζί με τον ΛεΜπρόν - Θα ήθελα να παίξω Ευρώπη στο μέλλον»

Το κρυφό «όπλο» των Λος Άντζελες Λέικερς αποκλειστικά στο Sportal. Ο Τζάρεντ Βάντερμπιλτ μίλησε για την πορεία του στο ΝΒΑ, έθεσε ψηλά τον πήχη σε ατομικό επίπεδο, αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη μελλοντικά.

Μαζί τους βρέθηκε στη χώρα μας και ένας ακόμα σταρ του ΝΒΑ. Ο Ρούι Χατσιμούρα, που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με τους Λέικερς, βρέθηκε το τελευταίο διήμερο στη χώρα μας, προπονήθηκε με τους παρευρισκόμενους, αλλά και ατομικά, τόσο στο γυμναστήριο του ΣΕΦ, όσο και στο γήπεδο.

Ο Χατσιμούρα πήρε την απόφαση να μην ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 και έτσι βρήκε χώρο και χρόνο προκειμένου να δουλέψει το παιχνίδι του και να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Υπό το βλέμμα του Φιλ Χάντι, ο οποίος τον κατήυθυνε στο ατομικό του πρόγραμμα, ο «Black Samurai» εκτέλεσε τις ασκήσεις με μεγάλη ένταση και έδειξε μεγάλο ζήλο ώστε να βελτιωθεί. Το Sportal ήταν το μοναδικό Μέσο που παρακολούθησε την προπόνηση του Ιάπωνα σταρ στο φαληρικό στάδιο και σας παρουσιάζει στιγμές από το πρόγραμμα του εκρηκτικού άσου, που τη νέα σεζόν αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο πλάνο της ομάδας του.