Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο Μπρόνι Τζέιμς μετά την καρδιακή προσβολή - Γεμάτος αγωνία ο ΛεΜπρόν βρίσκεται στο πλευρό του (vid)
i

printscreen

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο Μπρόνι Τζέιμς μετά την καρδιακή προσβολή - Γεμάτος αγωνία ο ΛεΜπρόν βρίσκεται στο πλευρό του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:02 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 26.07.2023

H είδηση ότι ο 18χρονος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, υπέστη ανακοπή σόκαρε τους πάντες και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ θυμήθηκε τι σημαίνει να είσαι θνητός - Η νεαρός βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και ανταποκρίνεται θετικά, αλλά ο πατέρας του παραμένει σε κατάσταση αγωνίας...

Τις πιο δύσκολες και σκληρές μέρες της ζωής του ζει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ολόκληρη η οικογένεια του, μα πιο πολύ απ' όλους ο Μπρόνι, ο μεγάλος του γιος. Δεν έχει περάσει ακόμα το πρώτο κρίσιμο εικοσιτετράωρο από τη στιγμή που ο 18χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης του με το Σάουθερν Καλιφόρνια -το κολέγιο που επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές και την αγωνιστική του δράση- και η ιατρική γνωμάτευση έδειξε πως υπέστη καρδιακή προσβολή! 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cedar Sinai του Δυτικού Χόλιγουντ και ευτυχώς οι πρώτες εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες. Βγήκε αμέσως από τη ΜΕΘ, ανέκτησε τις αισθήσεις και μέρος των δυνάμεών του. Η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον, αλλά θα συνεχίσει τη νοσηλεία για ένα διάστημα έτσι ώστε να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή. Ακόμα, κι ενώ οδεύουμε προς το δεύτερο (επίσης κρίσιμο) εικοσιτετράωρο, ο ΛεΜπρόν νοιώθει πλέον... θνητός και η αγωνία και ο φόβος του μοιραίου επέστρεψε στο μυαλό του.  

Η έκφρασή του και η ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του αγωνία κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο, ήταν όμοια με αυτή κάθε πατέρα που όταν μαθαίνει ότι ο γιος του έχει πρόβλημα. Αυτές τις μέρες δεν είναι ο σούπερ σταρ των σπορ που έχουμε συνηθίσει και απλώς περιμένει να ακούσει ευχάριστα νέα.  

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανάμεσα στις φωτιές της Ρόδου (vids)
NBA

09:06 - 25.07.2023

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανάμεσα στις φωτιές της Ρόδου (vids)

Μαζί με την κοπέλα του ο 23χρονος Σέρβος των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, επέλεξε να κάνει διακοπές στη Ρόδο και έμπλεξε ανάμεσα στις φλόγες. Η Τιάνα Σουμάκοβιτς μέσω instagram κατέγραψε τις περιπέτειες του ζευγαριού στο νησί των Ιπποτών.

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια Τζέιμς έχει ήδη ενημερώσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Μπρόνι, ενώ ευχαρίστησε «όλους τους γιατρούς, το νοσοκομείο, αλλά και τους ανθρώπου του Κολεγίου που κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τους αθλητές τους», επίσης ζήτησε «να σεβαστούν όλοι την ιδιωτηκότητα και τις δύσκολες στιγμές που περνάμε», καταλήγοντας πως «θα σας ενημερώσουμε όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τους ιατρούς».