Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανάμεσα στις φωτιές της Ρόδου (vids)
i

printscreen

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανάμεσα στις φωτιές της Ρόδου (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:06 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 25.07.2023

Μαζί με την κοπέλα του ο 23χρονος Σέρβος των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, επέλεξε να κάνει διακοπές στη Ρόδο και έμπλεξε ανάμεσα στις φλόγες. Η Τιάνα Σουμάκοβιτς μέσω instagram κατέγραψε τις περιπέτειες του ζευγαριού στο νησί των Ιπποτών.

Αυτό το καλοκαίρι ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα το θυμάται για πάντα και οι λόγοι είναι δύο. Κατ' αρχας, κατάφερε πάρει το συμβόλαιο στο ΝΒΑ για το οποίο δούλεψε σκληρά, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς παρακολούθησαν την πορεία του στον Ερυθρό Αστέρα, εντυπωσιάστηκαν με την εξέλιξή του, τον κάλεσαν στις ΗΠΑ για το Summer League και ακολούθως του προσέφεραν μία θέση στο ρόστερ τους

Μονό που αυτή ήταν η θετική εξέλιξη στη ζωή του κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Υπήρξε όμως και μία τραυματική εμπειρία. Ο 23χρονος Σέρβος φόργουορντ/σέντερ αφού εξασφάλισε τη θέση εργασίας του στην Αμερική, γύρισε στην Ευρώπη για να κάνει διακοπές με την αγαπημένη του. Επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Ρόδο

Και τότε ήταν που άρχισε να φοβάται ακόμα και για τη ζωή του. Το νησί των Ιπποτών φλέγεται εδώ και μέρες, οι πυρκαγιές έχουν κάψει σπίτια και περιουσίες, ενώ κάτοικοι και τουρίστες προσπαθούν να βρουν ένα ασφαλές σημείο για να μπορέσουν να μείνουν. Ο Πετρούσεφ, μαζί με την κοπέλα του, Τιάνα Σουμάκοβιτς, κινδύνευσαν, όπως τόσοι και τόσοι άνθρωποι. 

Μετά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε κι άλλον τίτλο (vid)
NBA

08:37 - 25.07.2023

Μετά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε κι άλλον τίτλο (vid)

Με τους συμπαίκτες του στο Ντένβερ κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή ΝΒΑ και εν μέσω καλοκαιριού ο Νίκολα Γιόκιτς έβαλε στη συλλογή του άλλο ένα τρόπαιο. Αυτή τη φορά του το προσέφεραν τα αγαπημένα του άλογα που νίκησαν το τουρνουά και ο Σέρβος σέντερ πανηγύρισε δεόντως!

Η νεαρή Σέρβα κατέγραψε την εμπειρία της και με διαδοχικές της αναρτήσεις περιέγραψε την εμπειρία. Σε μία από αυτές φαίνεται ο παίκτης των Σίξερς κατάκοπος με ένα μπουκάλι νερό στα χέρια, αρκετά ταλαιπωρημένος και απογοητευμένος για όσα αντίκρισε και για τις στιγμές αγωνίας που έζησε στο νησί.