Οι Μπουλς ετοιμάζουν την... κλοπή του Κρίστιαν Γουντ (vids)

Κρίστιαν Γουντ

i

© photo by Christian Petersen / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπουλς ετοιμάζουν την... κλοπή του Κρίστιαν Γουντ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:44 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 20.07.2023

Οι Λέικερς ασχολούνται εδώ και μέρες τον Κρίστιαν Γουντ, ο οποίος είναι ένας από τους τελευταίους λαμπερούς free agents, αλλά καθυστερούν να ολοκληρώσουν την απόκτησή του και εκτός των Μαϊάμι Χιτ, εμφανίζονται δυναμικά οι Σικάγο Μπουλς. Οι Ταύροι του προσφέρουν πάνω από 10 εκατομμύρια για έναν χρόνο.

Ένας από τους τρεις καλύτερους απομείναντες ελεύθερους παίκτες του ΝΒΑ είναι ο Κρίστιαν Γουντ. Ποιοι είναι οι άλλοι δύο; Ο Κέλι Ούμπρε και ο Πι Τζέι Ουάιγκτον, δηλαδή οι δύο φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, ούτε η ομάδα έχει πάρει τις οριστικές της αποφάσεις. 

Ο πρώτος όμως, είναι ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και οι Καουμπόηδες δεν έχει δείξει καμία διάθεση να επενδύσουν πάνω του, παρά το γεγονός ότι πέρσι -με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής- είχε στη στατιστική του 16,6 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 1,1 μπλοκ ανά αγώνα. 

Αυτά τα νούμερα για την αναβάθμιση της φροντ λάιν του επιδιώξουν να τοποθετήσουν στο Λος Άντζελες οι Λέικερς, που εδώ και μέρες ετοιμάζουν την προσφορά τους για τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος μαζί με τον Άντονι Ντέιβις μπορούν να συνδυάσουν ένα δίδυμο ψηλών που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Όσο όμως, καθυστερούν να του δώσουν την προσφορά που θα τον κάνει να πει το «ναι», εμφανίζονται κι άλλοι διεκδικητές. Οι Μαϊάμι Χιτ για παράδειγμα, έχουν κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις συνεχόμενες σκέψεις που έχουν να κάνουν με την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ από το Πόρτλαντ μέσω ανταλλαγής και εστιάζουν στον Γουντ. 

Μόνο που πλέον υπάρχει και τρίτη ομάδα που εμφανίζεται δυναμικά και οι Σικάγο Μπουλς έχουν έτοιμη πρόταση. Εξοικονόμησαν πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια στo salary cap τους με την εξαίρεση του συμβολαίου του Λόνζο Μπολ, ο οποίος αντιμετωπίζει έναν σοβαρό -πιθανότατα καταδικαστικό για την καριέρα του- τραυματισμό και δεν θα παίξει τη νέα σεζόν (τουλάχιστον). 

Οι Νικς ποντάρουν στην αποτυχία των Σίξερς και στην απογοήτευση του Εμπίντ (vid)
NBA

15:20 - 19.07.2023

Οι Νικς ποντάρουν στην αποτυχία των Σίξερς και στην απογοήτευση του Εμπίντ (vid)

Ο Τζοέλ Εμπίντ έχει καθιερωθεί ως υπερδύναμη στο ΝΒΑ, αλλά οι Σίξερς έχουν αποτύχει διαδοχικές σεζόν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ο Καμερουνέζος σέντερ και MVP της περασμένης σεζόν έχει αρχίσει να αμφιβάλει για την παρουσία του στη Φιλαδέλφεια και οι Νιου Γιορκ Νικς ελπίζουν σύντομα να ζητήσει ανταλλαγή!

Οι Ταύροι είναι αποφασισμένοι όλο το ποσό να το προσφέρουν για ένα μονοετές δελεαστικό συμβόλαιο στον Κρίστιαν Γουντ και αν το κάνουν ίσως κλέψουν (κυρίως από τους Λέικερς) τον παίκτη και σε αυτή την περίπτωση θα ενισχυθούν σημαντικά καθώς ο μόνος ψηλός τους είναι ο Νίκολα Βούτσεβιτς