Αυτό είναι το «θηρίο» που οδηγά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις διακοπές του

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

Tik Tok

Αυτό είναι το «θηρίο» που οδηγά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις διακοπές του

Νίκος Καλαμπάκας 15:28 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 09.08.2023

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς επέλεξε ένα τζιπ της Land Rover για τις μετακινήσεις του στη χώρα μας.

Ο μεγάλος σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στη χώρα μας για το καλοκαίρι και έχει προτιμήσει για τις μετακινήσεις του ένα τζιπ της Land Rover.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι, αφού εδώ και ενάμιση περίπου μήνα βρίσκεται στη χώρα μας. Τα ταξίδια του βέβαια δεν σταματούν αφού από την ημέρα που τέλειωσαν οι υποχρεώσεις του με τους Μπακς έχει περιλανηθεί σε όλο τον κόσμο, ωστόσο στην Ελλάδα ο σταρ των «ελαφιών» δείχνει να περνά τις πιο ξένοιαστες στιγμές του.

Ο ίδιος επέλεξε για τις μετακινήσεις του ένα τζιπ - θηρίο. Το Defender της Land Rover διαθέτει 3λιτρο κινητήρα, ενώ παίρνει ισχύ 400 αλόγων.

@spanos.luxury.cars Feeling grateful @Giannis Antetokounmpo for trusting us with your choice of the Land Rover Defender. #LandRover #Defender #giannis_antetokounmpo #NBA #MVP #SpanosLuxuryCars ♬ πρωτότυπος ήχος - Spanos Luxury

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Tik Tok φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή μεσα σο Defender, το οποίο διαφημίζει με τα καλύτερα λόγια:

O Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο Sportal: «Μετάλλιο με την Σερβία στο Παγκόσμιο - Αυτό θα είναι το κλειδί της επιτυχίας»
FIBA WORLD CUP

14:40 - 09.08.2023

O Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο Sportal: «Μετάλλιο με την Σερβία στο Παγκόσμιο - Αυτό θα είναι το κλειδί της επιτυχίας»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε στο Sportal για την προετοιμασία της εθνικής Σερβίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει ένα ακόμα μετάλλιο με την εθνική ομάδα, ενώ εξήγησε τι είναι αυτό που θα φέρει την επιτυχία για την ομάδα του το φετινό καλοκαίρι.

«Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, θα πρέπει να οδηγείς ένα Defender» (“Want to be the best player of the year, you got to ride on a Defender"), τονίζει στην ανάρτησή του.

Την ίδια ώρα άπαντες στο στρατόπεδο της εθνικής ανυπομονούν να δουν αν ο Έλληνας σταρ θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική μας στην προσπάθειά της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο κόουτς Ιτούδης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις εξαιτίας ενός προβλήματος στο πόδι του. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει αν τελικά ο Γιάννης θα μπει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ασία, ώστε η ομάδα μας να απολαύσει τον σούπερ σταρ της στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ.