Με εντυπωσιακό βίντεο παρουσίασε τον Νεϊμάρ η Αλ Χιλάλ (vid)

Νεϊμάρ

i

©AlHilal Saudi Club

Με εντυπωσιακό βίντεο παρουσίασε τον Νεϊμάρ η Αλ Χιλάλ (vid)

Sportal newsroom 20:17 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 15.08.2023

Με κάθε επισημότητα είναι πλέον κάτοικος Σαουδικής Αραβίας ο Νεϊμάρ, με την Αλ Χιλάλ να τον παρουσιάζει μέσα από ένα φαντασμαγορικό βίντεο.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ είναι πλέον γεγονός με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να παρουσιάζεται μέσα από ένα βίντεο που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι άνθρωποι της ομάδας. Το βίντεο καταλήγει με τον« Νέϊ» να λέει πως: «Είμαι στη Σαουδική Αραβία. Είμαι στην Αλ Χιλάλ».

Ο 31χρόνος μετά την «φυγή» του κολλητού, Λιονέλ Μέσι, για την Ίντερ Μαϊάμι και την ενδεχόμενη αποχώρηση και του Κιλιάν Εμπαπέ δεν δίστασε να αφήσει το Παρίσι για το Ριάντ. Ο Εμπαπέ μπορεί τελικά να άλλαξε γνώμη όπως όλα δείχνουν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τον Νεϊμάρ στην Παρί.

Ο «Νέϊ» υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η Παρί, η οποία τον είχε αγοράσει από την Μπαρτσελόνα το 2017 για 222 εκατομμύρια ευρώ θα λάβει περίπου 90 εκατ ευρώ. Παρά τα απίστευτα που πλέον δίνονται στο ποδόσφαιρο η μεταγραφή του ακόμα αποτελεί την πιο ακριβή στην ιστορία του αθλήματος.

Ούτε τα λεφτά, ούτε το κίνητρο: Άλλος είναι ο λόγος που ο Νεϊμάρ φεύγει από την Παρί...
LIGUE 1

19:23 - 14.08.2023

Ούτε τα λεφτά, ούτε το κίνητρο: Άλλος είναι ο λόγος που ο Νεϊμάρ φεύγει από την Παρί...

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακόμιση του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ και ο λόγος που λέει «αντίο» στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι (μόνο) τα χρήματα...

Εις ότι αφορά το συμβόλαιό του, ο Νεϊμάρ θα λάβει 300 εκατομμύρια αυτά τα δύο χρόνια, ενώ μαζί με τις εμπορικές συμφωνίες και τα διάφορα άλλα μπόνους μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 400.